Soyguncuyu yakalayıp polise teslim etti

Güncelleme Tarihi:

Soyguncuyu yakalayıp polise teslim etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2017 14:43

Ankara'da 24 yıldır Milli Piyango bayisi işletmeciliği yapan 47 yaşındaki Cahit Mutlu, geçtiğimiz günlerde tezgahındaki tüm biletleri silah zoruyla almaya çalışan E.Y. isimli şahsın saldırısına uğradı.

Haberin Devamı

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, elinde silah olan soyguncu silahın namlusunu tezgah arkasında bulunan Cahit Mutlu ve yanında çalışan kadına doğrulttu. Soyguncu daha sonra biletleri toplamaya başladı. Son olarak çekmecedeki paraları almak için tezgahın arkasına geçmek isteyen soyguncunun önüne tezgah sahibi Cahit Mutlu geçti ve müsaade etmedi. Sözlü tartışmaya giren ikiliden tezgah sahibi Mutlu, elinde silah olan soyguncuyu bir anlık boşluğundan yararlanarak yere düşürdü ve elindeki biletleri almak için dövmeye başladı.

KELEPÇE TAKTI

Vatandaşlar, E.Y. isimli soyguncuyu Cahit Mutlu'nun elinden ne kadar uğraşsalar da alamadı. Güvenlikçi arkadaşlarından kelepçe bulan Mutlu, soyguncuya kelepçeyi taktı ve başını bacağının arasına aldı. Daha sonra 155 polis ekiplerine haber veren tezgah sahibi Mutlu, soyguncuyu polise teslim etti.
Mutlu, "Ben panik olmadım. Çünkü elimdeki biletler çok yüklü biletlerdi. Bu biletler gittiği anda benim hayatım kayardı. Küçücük çocuklarımın hakkı vardı bu biletlerde. Silahı nasıl alabilirim diye düşünmeye başladım. Onunla konuştuğum esnada silahın namlusunun ters tarafa döndüğünü gördüğüm anda kafayı vurdum ve yere yatırdım onu" dedi. E.Y. isimli soyguncunun emniyetteki işlemleri sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!