Sömestirde yıldızı parladı

Güncelleme Tarihi:

Sömestirde yıldızı parladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 17:31

Başkent’e yakınlığı ile kolay ulaşım sağlanan Yıldıztepe’yi sömestir döneminde Ankaralılar doldurdu. Komşu kentteki kayak merkezine giden Başkentliler, beyaza bürünen bölgenin tadını çıkardı.

Haberin Devamı

Çankırı Yıldıztepe Kayak Merkezi, sömestr döneminde Ankara yoğunluğu yaşadı. Ilgaz Dağı’nda bulunan merkez, Başkentli tatilcilerce tercih edildi. Kayak yapıp, eğlenmek isteyen tatilciler, çeşitli aktivitelere katılarak hoş vakit geçirdi. Ankara’dan tatil amacıyla Yıldıztepe’ye giden Ebru Sert, 07.00’de Ankara’dan yola çıkıp, 09.00’da Ilgaz’a vardıklarını söyledi. Ilgaz’ın Ankara’ya çok yakın olduğunu dile getiren Sert şunları söyledi:

KIZAK, KAYAK, MANGAL

“İlk kez geliyorum. Burası gerçekten doğa harikası bir yer. Çok güzel zaman geçirdik, eğlendik. Tatilimiz mükemmeldi. Kızakla kaydık. Bazı arkadaşlarımız kayak yaptı. telesiyeje bindik, mangalımızı yaptık. Tertemiz havasıyla bize birçok olanağı sunan bir yer” ifadelerini kullandı. Hilal Köykolu da Ankara’dan yarı yıl tatili için Yıldıztepe’ye geldiklerini keyditti. Çocuklarının bölgeyi çok sevdiğini anlatan Köykolu, “Çocuklar burayı çok sevdi. İsterlerse kar topu oynuyorlar, isterlerse kayak yapıyorlar” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!