Size en yakın dört mevsim

Güncelleme Tarihi:

Size en yakın dört mevsim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2022 14:24

Kastamonu Tanıtım Günleri bu yıl 17’nci kez Ankaralıları ağırlayacak. Başkent Millet Bahçesi’nde bugün başlayacak olan etkinlikler 20 Kasım Pazar Günü’ne kadar devam edecek. ‘Size En Yakın Dört Mevsim’ sloganlı tanıtım günlerinin bu yılki teması turizm.

Haberin Devamı

Ankara Kastamonu Dernekler Federasyonu’nun (KASDERFED) organize ettiği ‘Kastamonu Tanıtım Günleri’ bu yıl kapılarını 17’nci kez başkentlilere açacak. Bugün saat 15.00’te Başkent Millet Bahçesi’nde yapılacak açılışla başlayacak olan ‘Kastamonu Tanıtım Günleri’ 20 Kasım’a kadar Ankaralıları ağırlayacak. KASDERFED Başkanı Hasan Şen, 120 standın kurulacağı organizasyona, tüm Kastamonu belediyelerinin yanı sıra Kastamonu Sanayi ve Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanâtkar Odası’nın da katılacağını söyledi. Şen, Kastamonu’da kurulan kadın kooperatiflerinden 10’unun da ürettiği el emeği ürünlerle, başkentlileri bekleyeceğini dile getirdi.

Size en yakın dört mevsim

Size en yakın dört mevsim

Haberin Devamı

BU YILKİ TEMA TURİZM

Şen, bu yılki temanın ise turizm olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Turizm temasıyla Kastamonu’nun doğal güzelliklerini tanıtmayı amaçlıyoruz. ‘Size En Yakın Dört Mevsim’ sloganıyla Ankara’nın yönünü, Kastamonu’ya çevirmek istiyoruz. Kastamonu, yayla, deniz, doğa turizmiyle öne çıkan bir kent. Aynı zamanda tarihi değerleriyle ciddi bir turizm potansiyeline sahip. Düzenlediğimiz organizasyonla tadımlık Kastamonu’yu Ankara’ya getiriyoruz, Ankaralıları da doyumluk Kastamonu için kentimize bekliyoruz.”

BİN KİŞİLİK KOROYLA ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ

Tanıtım Günleri kapsamında yarın 18.30’da ‘İstiklal Yolu’ konulu film, Konferans Salonu’nda gösterilecek. 19 Kasım Cumartesi 18.30’da aynı salonda yöresel sanatçıların ezgileriyle halk türküleri geçişi gerçekleştirilecek. Son gün olan 20 Kasım Pazar günü ise bin kişilik koro Çanakkale Türküsü’nü seslendirecek.

Size en yakın dört mevsim

Kastamonu Tanıtım Günleri Başkent Millet Bahçesi’nde 20 Kasım’a kadar 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Size en yakın dört mevsim

Haberin Devamı

KASDERFED Başkanı Hasan Şen, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop’a da ziyarette bulunarak Kastamonu Tanıtım Günleri’ne davet etti.

BAKMADAN GEÇME!