Siyah Beyaz’ın filmi çekiliyor

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz’ın filmi çekiliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2009 00:00

Türkiye’nin ilk ve tek sanat galerisi-bar konsepti olan Siyah Beyaz’ın çeyrek asırlık tarihi sinema filmi oluyor. Akman Holding film yapım şirketi, ünlü oyuncularla Ankara filmi çekiyor.

Ankara’nın çeşitli mekanlarında devam eden film, Akman Holding’in kurduğu yapım şirketi önderliğinde çekiliyor. Bu ay sonu bitecek ‘Siyah Beyaz’, Ankara Sinema Derneği Başkanı Ahmet Boyacıoğlu’nun ilk uzun metrajlı filmi. Başrolleri Tuncel Kurtiz, Taner Birsel, Erkan Can, Nejat İşler, Şevval Sam ve Derya Alabora paylaşıyor. Yönetmen Ahmet Boyacıoğlu, Nejat İşler, Taner Birsel, Şevval Sam, Erkan Can ve Akman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman, basına filmi anlattılar.

Elit Ankara filmi

Çekimler ortasında bir toplantı düzenleyen ekip, çekimlerin özellikle Çankaya ve Kavaklıdere civarında devam ettiğine dikkat çekti. “Elit Ankara filmi çekiyoruz” diyen oyunculardan Taner Birsel, oynadığı rolle ve Siyah Beyaz’ın kurucusu, sahibi Faruk Sade ile ilgili şunları söyledi: “Filmdeki en zor rol belki de benimki. Çünkü oynadığım Faruk rolü, gerçekten var. Kendisiyle tanıştığım ilk 10 dakika içinde sarılıp öpesim geldi. İnanılmaz biri.”

2010’da vizyonda

Senaryoyu beğendikleri için teklifi kabul ettiklerini söyleyen oyuncular, Ankara mekanlı bir film çekmelerinin öneminin de altını çizdi.Çekimleri bu ay sonunda tamamlanacak film, 2010’un ilk aylarında vizyona girecek.
Çekimleri yarılanan filmin oyuncuları, önceki gün bir araya gelerek senaryoyu ve oynadıkları karakterleri anlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!