Sinema Günleri’nde Lorna’nın Sessizliği

Güncelleme Tarihi:

Sinema Günleri’nde Lorna’nın Sessizliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2014 01:26

Haziran ayı boyunca Sinema Günleri düzenleyecek olan UMAG, Lorna’nın Sessizliği’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda filmi izleyiciyle buluşturacak.

Haberin Devamı

Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı (UMAG), Sinema Günleri çerçevesinde haziran ayı boyunca film gösterimi yapacak. Pazartesi ve çarşamba günleri, saat 18.30’da vakfın gösterim salonunda yapılacak etkinlikte Lorna’nın Sessizliği, It’s a Free World, Even The Rain, Milyonlar, Gloria, The Wrestler, The Artist gibi bir çok başarılı film izlenebilecek. 4 Haziran Çarşamba günü başlayacak gösterimler, 2 Temmuz Çarşamba günü sona erecek.
Sinema Günleri’nin ilgi çeken filmlerinden Lorna’nın Sessizliği’nin oyuncu kadrosunda, Arta Dobroshi, Jérémie Renier ve Fabrizio Rongione’nin de aralarında bulunduğu isimler yer alıyor. Film, bir eroinmanla anlaşmalı evlilik yaparak Belçika vatandaşlığına da geçen Lorna’nın hikayesini anlatıyor.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Haberin Devamı

UMAG, ayrıca 2001’den bu yana sürdürdüğü “İçimdeki Güneş” Çocuklar İçin Yaz Etkinlikleri’ne bu yaz mevsiminde de devam ediyor. 8-11 yaş grubu çocuklarının kültür ve sanat etkinlikleri aracılığıyla yaratıcılıklarını geliştirmelerini ve kendilerini özgürce ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yaz etkinlikleri, 16 Haziran günü başlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!