Sincan sokakları şantiye gibi

Güncelleme Tarihi:

Sincan sokakları şantiye gibi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2010 00:00

Sincan Belediyesi çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ederken sokaklar şantiyeye döndü. Sincan’ın her köşesinde ayrı bir çalışma yapılıyor. İlçedeki park ve yollarda da yenileme, bakım ve asfaltlama çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bir taraftan yol yapım, bir taraftan alt yapı çalışmaları, bir taraftan asfalt ve kaldırım, bir taraftan da şehir içi içme suyu şebeke değişimi projeleri Sincan’da şantiye görüntüsü oluşturdu.

Çeçenistan, Azerbaycan, Mehmet Akif Ersoy, Arif Nihat Asya, Farabi parklarında çimlendirme ve ağaçlandırma çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Mesnevi, Niyazi Yıldırım, Fatih, Mehmet Akif Ersoy, Azerbeycan, Törekent, Şehit Mustafa Altıparmak parklarına ise koşu parkuru yapımını tamamladı.

Kaldırım çalışmaları sürüyor

Sincan’ın muhtelif parklarındaki oyuncak ve oturma grupları da yenilendi. Melih Gökçek Bulvarı, Cengiz Topel Caddesi, 29 Ekim Mahallesi 770 ve 777. sokaklar, Ahi Evran ve Pınarbaşı mahallerinde çeşitli sokaklar, Malıköy- Temelli, Anayurt- Türkobası, Tatlar- Esenkent, Saraycık- Çiçektepe, Peçenek- Yapracık arasında yol çalışmaları tamamlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!