‘Sıkıntılı süreçten geçtik’

Güncelleme Tarihi:

‘Sıkıntılı süreçten geçtik’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 14:58

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 6 haftalık dönemi değerlendirirken, sadece Gümüşhanespor maçında kötü oynayıp kaybettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta liderliğe yükselen Ankaragücü’nde moraller yerinde. Sarı-lacivertli ekibin Teknik direktörü İsmet Taşdemir, bir kupada ikisi ligde oynadıkları üç maçta alınan yenilgi sonrasında sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini belirtip, “İnegöl’de iyi oynayıp kaybetmiştik. Geçen hafta kendi sahamızdaki Gümüşhane maçında iyi oynamamıştık. 6 hafta geride kaldı. Tek kötü maçımız Gümüşhane maçıydı. Bunların hepsi futbolda var. Lig uzun bir maraton ve sadece 6 haftası geride kaldı. Tokatspor karşısında daha organize oynadık, iyi mücadele ettik, bulduğumuz pozisyonları da gole çevirdik. Kazandığımız için mutluyuz” dedi. Tokat’ta harika bir atmosferda oynadıklarını ve güzel bir maç olduğunu belirten Taşdemir, “Taraftarımız da bizi çok iyi destekledi. Sadece futbol konuşuyoruz ama onun haricinde ülkede üzücü olaylar da yaşanıyor. Maçtan önce haber alıyoruz, yüreğimiz parçalanıyor. Bazen yaptığımız işten keyif almıyoruz. Taraftarların böylesi birlikteliği, güzel mesajları bu anlamda önem kazanıyor” diye konuştu. Ankaragücü’nün tecrübeli isimlerinden Serkan Balcı da Tokatspor karşısında güzel bir sonuç aldıklarını vurgulayıp, “Bu galibiyet bize moral verdi. 2 haftadır mağlup oluyorduk. Kazandık ve liderliğe yükseldik. İnşallah böyle devam eder ve sezon sonunda mutlu sona ulaşırız” dedi.

Haberin Devamı

A.GÜCÜ SPORUN TEMEL TAŞLARINDAN

A.Gücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Taşkın’ı ziyaret edip, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Yiğiner; Genel Müdür Ahmet Taşkın’a kulüp hakkında bilgi verdi. Ziyaretin kendisini memnun ettiğini söyleyen Taşkın, “Ben de sporun içerisinden gelen biriyim. Uzun süre sporla iç içe oldum. Ankaragücü şanlı geçmişi ile Türk Sporunun temel taşlarından biridir. A.Gücü Süper Ligde oynarken her zaman ilgimi çekerdi. Ankaragücü, Türkiye’de sayılı taraftar potansiyeline sahip büyük bir camiadır. Çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum. Bizler de kulübümüz adına üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. İnşallah maçlara da gelip takımı izleyeceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!