Sezon finalini yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Sezon finalini yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2011 00:00

Uluslararası Kadınlar Derneği sezonun son yardım etkinliğini Yıldız İbrahimova konseriyle yaptı.

DÜZENLEDİKLERİ etkinliklerle çeşitli yardım kuruluşlarına destek sağlayan Uluslararası Kadınlar Derneği, sezonun son yardım etkinliğini Bulgaristan büyükelçiliğinde Yıldız İbrahimova konseriyle yaptı.
Bulgaristan Büyükelçiliği’ndeki konsere, Bulgaristan sefiresi Maria Tuleçka ve Uluslar arası Kadınlar Derneği Başkanı Aytül Gökçe ev sahipliği yaptı. Gökçe, konser öncesi yaptığı konuşmada sezon boyunca çeşitli kurum ve kuruluşlara destek sağlamak için yardım etkinlikleri düzenlediklerini söyledi. Dernek Başkanı, sezonun son yardım etkinliğinden elde edilen gelirin de bir liseye bağışlanacağını ifade etti. Gökçe, konuşmasını tüm katılımcılara teşekkür ederek noktaladı.
Davete İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker, Hasvak Başkanı Engin Öztürk, İsrail sefiresi Irit Levy, Rusya Sefiresi Imina Ivanovski’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda seçkin davetli katıldı. Etkinlikte caz müzik sanatçısı Yıldız İbrahimova, dinleti sundu. İbrahimova’ya piyanoda Ali Tolga eşlik etti. Sanatçı, eşi Ali Gencer anısına yaptığı “Back to my life” isimli albümünden eserler de seslendirdiği dinletide, katılımcılara müzik ziyafeti sundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!