Seyahat koleksiyonuna özel tanıtım şarkısı

Güncelleme Tarihi:

Seyahat koleksiyonuna özel tanıtım şarkısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2011 00:00

İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Zuhal Pirinçcioğlu, Başkent’te bir davet verdi. Davette, Vip Turizm’in özel seyahat koleksiyonu Burak Kut’un seslendirdiği kampanya şarkısı ile tanıtıldı.

VİP Turizm’in özel seyahat koleksiyonu, Çengelhan Rahmi Koç Müzesi’nde verilen çay partisi ile tanıtıldı. Davete Vip Turizm’in patronu Ceylan Pirinçcioğlu’nun eşi Zuhal Pirinçcioğlu ev sahipliği yaptı.
Partiye Başkent cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Pirinçcioğlu, davete katılan tüm konuklarla yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergiledi. Zuhal Hanım, açılış konuşmasında davetlilere teşekkür etti.

12 farklı rota

Çay partisinde seyahat yazarı Özge Ersu, firma tarafından hazırlanan özel koleksiyon hakkında bilgiler verdi. Ersu, 12 farklı seyahat rotasının, dünyanın yeni yedi harikasını da kapsadığını ve Burma’dan Bostwana’ya kadar egzotik bölgeleri içerdiğini söyledi. Ersu, slayt gösterisi eşliğinde yaptığı sunumda, rotalar hakkında kısa bilgiler verdi.

Mini konser

Davet, Burak Kut’un mini konseriyle devam etti. Kut, sözlerini Ceylan Pirinçcioğlu’nun yazdığı, müziği ise kendine ait olan Vip Turizm’in yeni kampanya şarkısı “Dünya Benim”i seslendirdi.

Davette yapılan çekilişle Seda Ersan, Miami tatili kazandı. Çekilişin ardından Burak Kut, şarkıyı ikinci kez söyledi.
Bu sırada Yasemin Pirinçcioğlu da, katılımcıları ayağa kalkarak dans etmeye çağırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!