Sevginin başkenti

Güncelleme Tarihi:

Sevginin başkenti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2013 00:00

Son iki yıldır kutlamaların sönük geçtiği Ankara, bu Sevgililer Günü’nü renkli etkinlikler ve ünlü isimlerin sahne aldığı konserlerle karşıladı.

Haberin Devamı

Bu yıl Sevgililer Günü, önceki yıllardan daha renkli ve eğlenceli bir şekilde kutlandı. Geceyi dışarıda geçirmek isteyen çok sayıda çift, düzenlenen özel davetlere yada ünlü isimlerin sahne aldığı konserlere akın etti. 14 Şubat’ta objektiflere yansıyan isimler arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve eşi Songül Çağlayan, manken Merve Büyüksaraç gibi isimler yer aldı.

EN BÜYÜK HEDİYE NEFES ALMAK

Bu yılki kutlamalar arasında öne çıkan adreslerin başında Holiday Inn Otel yer aldı. Üç ay önce Tunus Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan oteldeki Sevgililer Günü kutlamasına katılanlar arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve eşi Songül Çağlayan da vardı. Çağlayan’ın iki oğlu da 14 Şubat’ı aynı adreste kutladı. Zafer Çağlayan’ın büyük oğlu Çağan Çağlayan, geceye eşi Kübra Hanım’la katılırken, küçük oğlu Kaan Çağlayan da, nişanlısı Cansu Küliğ ile birlikte geceye geldi. Bakan Çağlayan, eşine ne hediye aldığı ile ilgili soruya “Bir şey almadım. Nefes alabiliyor olmaktan daha büyük bir hediye var mı” cevabını verdi.

Haberin Devamı

YALNIZ POZ VERDİ

Holiday Inn Otel’deki kutlamaya katılanlar arasında manken Merve Büyüksaraç ve nişanlısı Nurettin Kutlu da bulunuyordu. Büyüksaraç, nişanlısının poz vermemesi üzerine kameralar karşısına yalnız geçti. TED Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve eşi Bilge Pehlivanoğlu ile Ankara Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu ve eşi Filiz Bülbüloğlu da Sevgililer Günü’nü aynı mekanda kutladı.

ÇİFTLERE TAVSİYE

Özcan Deniz’in sahne aldığı kutlama geç saatlere kadar devam etti. Şarkılarıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşatan ünlü şarkıcı, çiftlere tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi. Bu devirde sevgili bulmanın zor olduğunu söyleyen Deniz, “Yanınızdakine sımsıkı sarılın” diyerek, aşk acısı çekenlere ‘Dön Desem’ isimli şarkısını hediye etti.

CAZ MÜZİK EŞLİĞİNDE

Sevgililer Günü’nde özel bir kutlamaya ev sahipliği yapan adreslerden biri de Gaziosmanpaşa’daki Samm Otel oldu. Pınar Ayhan’ın sahne aldığı geceye katılanlar arasında Müteahhitler Birliği Eski Başkanı Erdal Eren ve eşi Funda Eren, Akman Holding’in sahibi Ali Akman ve eşi Saba Akman ile Siyah Beyaz Sanat Galerisi’nin sahibi Faruk Sade, eşi Fulya Sade ve kızı Sera Sade de yer aldı. Geceye katılanlar Pınar Ayhan’ın caz müzik repertuarıyla keyifli bir gece yaşadı.

Haberin Devamı

MÜZİK ZİYAFETİ

14 Şubat’ta sahneye çıkan isimlerden biri de Volkan Konak oldu. Jolly Joker’de sahne alan Konak, geceye özel hazırladığı repertuarıyla en beğenilen şarkılarını seslendirdi. Konak, konserde Nazım Hikmet gibi isimleri de anmayı ihmal etmedi. Nazım’dan şiirler okuyan Konak, duygusal şarkılarıyla bir kez daha hayran bıraktı. Romantik şarkıların prensi Yaşar da, Ankaralı sevenler için sahneye çıkan isimler arasında yer aldı. Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde sahne alan Yaşar, büyülü sesi ve eşsiz yorumu ile kendisini dinleyeme gelen hayranlarını mest etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!