Sevenlerin arasına girmem

Güncelleme Tarihi:

Sevenlerin arasına girmem
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2015 01:11

Televizyon ekranlarının Ankaralı güzel oyuncularından Gizem Özkan, ilk oyunculuk deneyiminde ‘kötü karakter’i canlandırmasıyla ilgili, “Normalde sevenlerin arasına girmem” dedi.

Haberin Devamı

Ankara’da çekilen Deniz Yıldızı dizisinde, ‘insanların arasını bozan kötü kız Eda’ karakteriyle ekranlara gelen 24 yaşındaki Ankaralı güzel oyuncu Gizem Özkan, “Gerçek hayatta kesinlikle seven iki insanın arasına girmem” dedi.
İlk oyunculuk deneyiminde ‘kötü karakter’i canlandırmasının ise kendisi için büyük bir şans olduğunu belirten Gizem Özkan, şunları söyledi:

GÜLER YÜZLÜ BİR İNSANIM

“Kötü karakterleri canlandırmak zordur, öyle rol yapılmalı ki insanları etkisi altına almalı. Ben de oyunculuğumu bu karakter ile gösterme şansını yakaladım. Dizide, seven iki insanın arasına giriyor, aralarını bozmaya çalışıyorum. Gerçek hayatımla rolüm arasında zıt bir ilişki var. Kesinlikle seven iki insanın arasına girmem. Gerçek hayatta güler yüzlü ve insanlarla iletişimi iyi olan bir insanım.

Haberin Devamı

İYİ KARAKTER DE OLABİLİRİM

Bu projede ‘kötü karakter’ olabiliyorsam, başka bir projede ‘iyi karakter’ de olabilirim. Her rolü zaman ilerledikçe daha da iyi yapacağıma inanıyorum. Oyunculuk eğitimi alıyorum ve eğitime devam etmeyi düşünüyorum. Yaptığım işlerin hakkını en iyi şekilde vermiş ve başarıya ulaşmış olduğum bir hayatın içinde görmek istiyorum kendimi. Şu anda başarmam için bir şans buldum ve bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.

Gizem Özkan, Turgut Özal Üniversitesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!