Serinleten kulaçlar

Güncelleme Tarihi:

Serinleten kulaçlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2021 00:05

Koronavirüs salgını sebebiyle uzun bir süre hizmet vermeyen belediyelerin yüzme havuzları ile spor salonları yeniden açıldı.

Haberin Devamı

Ankara’da, kontrollü normalleşmenin üçüncü etabıyla belediyelerin yüzme havuzları ve spor salonları da yeniden hizmete girdi. Koronavirüs önlemlerinin alındığı havuzlarda, kimi kent sakinleri sıcak yaz günlerinde serinlerken diğer kimileri de yüzme öğreniyor. Belediyelerden ise Ankaralılara havuzlarda serinleme daveti geldi.

ÇANKAYA

Serinleten kulaçlar


İKİ TESİS DE AÇILDI

Çankaya Belediyesi Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzu ile Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, üyelik başvurularını almaya devam ediyor. İki tesiste, pandemi önlemleri dolayısıyla bir süre dersler yerine bireysel spor yapma imkânı sunulacak. Üyelik başvurusunu yapıp havuzdan yararlanmaya başlayan Çiğdem Mahallesi sakinlerinden Buket Polat, spor yapmayı ve yüzmeyi özlediğini söyledi.

Haberin Devamı

ALTINDAĞ

Serinleten kulaçlar


ÜYE KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Altındağ Belediyesi, Feridun Çelik ve Battalgazi mahallelerine iki yarı olimpik yüzme havuzu yaptı. Üye kayıtlarının devam ettiği havuzlarla ilgili Belediye Başkanı Asım Balcı, “Bu merkezlerde gençlerimizi, çocuklarımızı sporla buluşturacak, geleceğin şampiyonlarını buralardan çıkaracağız” dedi.

KAHRAMANKAZAN

Serinleten kulaçlar


YÜZME DERSLERİ VERİLİYOR

Kahramankazan Belediyesi Yüzme Havuzu, yaz sıcaklarından bunalan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Havuzda aynı zamanda yüzme dersleri de veriliyor. Belediye Başkanı Serhat Oğuz, pazartesi hariç haftanın altı günü açık olan havuza tüm Ankaralıları serinlemeye davet etti.

BEYPAZARI

Serinleten kulaçlar


YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi Beypazarı’nda başladı. Proje kapsamında salı, perşembe ve cumartesi günleri 11.00-15.00 saatleri arasında, 8-12 yaş gurubundaki 124 öğrenciye antrenörler tarafından yüzme öğretiliyor. Öte yandan Şehir Stadı’nda da futbol, basketbol, voleybol, teniz, atletizm ve badminton branşlarında eğitimler veriliyor.

KEÇİÖREN

Serinleten kulaçlar


PARKLARDA SABAH SPORU

Keçiören Belediyesi de pandemi kısıtlaması nedeniyle evde kalan ve fiziksel aktivite alanı azalan vatandaşları yeni normalleşme döneminde parklarda spor yapmaya teşvik ediyor. ‘Haydi Keçiören Spora’ sloganıyla uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen sabah sporuna özellikle kadınlar büyük ilgi gösteriyor. Pandemi döneminde vatandaşların fiziksel aktivite alanlarının kısıtlı olduğunu, buna bağlı olarak da sağlık sorunlarının arttığını aktaran Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sağlıklı ve konforlu bir yaşam için spor çok önemli. Her gün en az bir saatimizi spora ayıralım, sağlığımıza ayıralım” dedi. Altınok tüm Keçiörenlileri sabah sporu yapmak için parklara davet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!