Şereflikoçhisar’ın ekonomisi masaya yatırıldı

Güncelleme Tarihi:

Şereflikoçhisar’ın ekonomisi masaya yatırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2017 13:49

Şereflikoçhisar'ın ekonomisi masaya yatırıldı. Kaymakam Sedat Yıldırım başkanlığındaki toplantıda, ilçedeki sivil toplum kuruluşları (STK), üniversite ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri yer aldı.

Haberin Devamı

Katılımcılar, ilçenin tarım ve hayvancılık, üniversite, turizm, OSB ile sosyo-kültürel durumu ile ilgili sorunları dile getirip, çeşitli önerilerde bulundu. Kaymakam Sedat Yıldırım, merakla beklenen Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) 31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla bitirilmesinin planlandığını söyledi. Kaymakam Yıldırım, şunları söyledi:
"Gerek arazi yapısı, gerek ticari ve birikim, tecrübe, hatta sermaye olarak, sadece bir araya gelerek planlama yapacağız. Bizler sosyo-kültürel çalışma grubu, tarım ve hayvancılık çalışma grubu, üniversite çalışma grubu, Tuz Gölü turizm grubu ve OSB çalışma grubu olmak üzere 5 grup oluşturacağız. Bu çalışma grubu, sorunlar üzerinde çalışacak. Ayda bir, 2 ayda bir ya da üç ayda bir de gruplarla bir araya gelerek işin neresindeyiz, neden burası olmadı, hangi tarafta bir şey eksik gibi eksikleri sorgulayacağız. Daha sonra bu gruplarla da birleştirici toplantılar yaparak bir mesafe alacağımızı ve ilçemizin ekonomik anlamında kalkınmasında kayda değer projeler yapılabileceğimizi ümit ediyorum." 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!