Sel mağdurlarına ATO’dan ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Sel mağdurlarına ATO’dan ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2018 15:15

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, sel baskınından zarar gören Sıhhiye Bölgesi’ndeki ATO üyelerini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Başkan Baran, ATO Başkan Yardımcısı Temel Aktay, ATO 3 No’lu İlaç ve Tıbbi Cihaz Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Durmuş Ecevit Ankışhan, Meclis Üyesi Erkin Delikanlı ve Komite Üyesi Ramazan Hakan Karadeniz ve Türkiye Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası (SEİS) Başkanı Metin Demir ile birlikte Sıhhiye Sağlık Mahallesi’nde medikal ürün satışı alanında faaliyet gösteren yaklaşık 30 ATO üyesi firmada incelemelerde bulundu.

AYRINTILI RAPOR İSTEDİ

ATO üyelerinin metro çalışmasından dolayı kanalizasyon hattının önünün kesilmesinin, yoğun yağışlarda Esat ve diğer yönlerden gelen sel sularının birikmesine yol açtığını anlatması üzerine Baran, firmalardan uğradıkları zararı raporlamalarını istedi. Bölgede ticaret yapan ATO üyelerinin yaralarının geçici olarak sarılmasının yeterli olmadığını vurgulayan Baran, altyapı başta olmak üzere sorunların çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne konuyu aktaracaklarını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!