Şehitler Cebeci’de gözyaşlarıyla anıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehitler Cebeci’de gözyaşlarıyla anıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 01:00

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. Yılı kapsamında dün Cebeci Askeri Şehitliği’nde tören düzenlendi. Şehit ailelerinin yanı sıra çok sayıda asker, polis ve Ankaralının akın ettiği şehitlikte duygu dolu anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Cebeci Askeri Şehitliği’ndeki resmi törene Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara İl Garnizon Komutanı Korgeneral Faruk Şengün ve çok sayıda bürokrat katıldı. Vali Topaca’nın şehitliğe çelenk bırakmasının ardından İstiklal Marşı okundu ve şehitler için saygı atışı yapıldı. Vali Topaca, törenin ardından şehitlikteki şeref defterini imzaladı. Daha sonra şehit mezarlarını ziyaret eden Vali Topaca, kabirlere karanfil bıraktı. Cebeci Askeri Şehitliği’ne akın eden şehit aileleri de duygu dolu anlar yaşadı. Mezarlara karanfiller bırakarak şehitleri anan vatandaşlar dua okudu.

Şehitler Cebeci’de gözyaşlarıyla anıldı

ÇİÇEKÇİLERDEN MENEKŞELİ ANMA

Ankara Çiçekçiler Esnaf Odası, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102’inci yıl dönümü nedeniyle Cebeci Askeri Şehitliği’nde menekşe dağıttı. Oda Başkanı Metin Aydemir ve beraberindekiler, Cebeci Askeri Şehitliği’ne çelenk koyduktan sonra şehit yakınları, gaziler, asker ve öğrencilere hercai menekşe dağıttı. Başkan Aydemir, “Çanakkale, İstiklal ve 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!