Seçim öncesi afiş krizi

Güncelleme Tarihi:

Seçim öncesi afiş krizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2014 01:11

Ankara’da otobüs duraklarına asılan ve Mansur Yavaş’a destek çağrısında bulunan afişler krize neden oldu. Ankara İçin Gönüllüleri, Gökçek tarafından astırıldığını öne sürdükleri afişlerin üzerine, kendi çıkartmalarını yapıştırdı.

Haberin Devamı

Başkent’te otobüs duraklarına sol örgütler tarafından asıldığı iddia edilen afişler krize neden oldu. “Sol örgütler, sosyal demokratlar, devrime gönül verenler, halkın hakları mücadelesine inananlar, faşizme karşı, sosyalizm yolunda omuz omuza, oylarımızı bölmeyelim, CHP anakent adayı Mansur Yavaş’ta birleşelim. Birlik, mücadele, zafer” yazan afişlerin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından astırıldığını iddia eden Ankara İçin Gönüllüleri, tepki gösterdi.
Grup üyesi Mehmet Bayır, şu iddialarda bulundu: “Melih Gökçek kaybettiğini gördü ve çirkin siyaset yapmaya başladı. Temiz bir siyaset, yeni ve marka şehir Ankara için tüm Ankara halkı ve gençlik harekete geçti. Mansur Yavaş’ın temiz siyaset anlayışına yakışır bir şekilde biz de hareket ederek biz de bu afişlerin üzerine afiş asıyoruz. Afişi astığı iddia edilen afişte ismi geçen örgütleri ve teşkilatlarla görüştük. Onlar da kendileriyle ilgisi olmadığını söyledi. Gökçek bu tür siyasi malzemeleri kullandığı sürece, gönüllüler temiz bir şekilde orantısız zekayla her türlü oyunu bozacak.”

Haberin Devamı

Seçim öncesi afiş krizi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!