Sanatla ve kitapla geleceği dokuyorlar

Güncelleme Tarihi:

Sanatla ve kitapla geleceği dokuyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2011 00:00

Başkent Üniversitesi Ayşeabla Okulları öğrencileri, ‘Kitap Oku Geleceği Doku Projesi’ kapsamında gerçekleştirilen kitap fuarının ardından, yüzden fazla öğrencinin görev aldığı sanat gecesinde buluştu.

BAŞKENT Üniversitesi Ayşeabla Okulları, ‘Kitap Oku Geleceği Doku Projesi’ kapsamında düzenlenen kitap fuarına ev sahipliği yaptı.

Fuarda 13 yayınevinin bulunduğunu belirten Genel Müdür Hilal Erdinç, “Fuarın sömestir tatili öncesinde düzenlenmesi çok önemli. Farklı konularda pek çok kitap çocuklarımızla buluştu. Böylelikle çocuklarımız kitapları tanırken, kitap okuma hevesleri de artıyor” dedi.

Önümüzdeki dönemlerde yeni fuar çalışmaları yapmayı planladıklarını ifade eden Erdinç, “Kurum olarak ilköğretimden lise sona kadar kitap okuma alışkanlığının kazandırılması ve devam ettirilmesi için çalışıyoruz. Çocuklarımızın fuara ilgisi oldukça yoğundu” diye konuştu.

Okuldaki her öğrencinin en az bir enstrüman çaldığını belirten Erdinç, Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları’nda geçtiğimiz gün düzenlenen Sanat Gecesi’nde ise, ilköğretimde eğitim gören yüzden fazla öğrencinin görev aldığını belirtti.
İngilizce drama gösterisiyle başlayan, keman, flüt ve gitar dinletileriyle devam eden Sanat Gecesi, Nefesli ve Vurmalı Çalgılar Orkestrası’nın performansıyla sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!