Şampiyonlardan Mamak Belediye Başkanı Akgül’e Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlardan Mamak Belediye Başkanı Akgül’e Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2015 11:07

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’ta faaliyetlerini sürdüren Başkent Leopar Gençlik ve Spor Kulübü’nün tekvando, wushu ve kickboks müsabakalarında Türkiye ve il derecesi yapan şampiyon sporcularını makamında ağırladı.
Başkent Leopar Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Mamak Belediye Başkanı Akgül’ü makamında ziyaret etti. Antrenörleri Cihangir Akbaş ve Mustafa Güngör eşliğinde madalya sevinçlerini Akgül ile paylaşan sporcular, Akgül’e kickboks eldiveni hediye etti. Elde edilen derecelerin önemine dikkat çekerek, sporcuları tebrik eden Akgül, "Çok büyük bir potansiyeli barındıran ilçemiz bugüne kadar çok başarılı sporcular yetiştirdi. Belediyemiz bünyesinde birçok branşın yer aldığı spor kulübümüz ile çocuklarımıza, gençlerimize hizmet veriyoruz. Parklarımıza koşu yolları, fitness setleri, inşa ettik. Yine spor salonu, yüzme havuzu, şehir stadı gibi sportif, sosyal ve kültürel tesis alanları inşa ederek, gençlerimize ve çocuklarımıza spor yapabilecekleri alanlar oluşturduk. Madalyalar gelecekteki başarıların da habercisidir. Bu başarıda emeği geçen başta sporcularımız olmak üzere tüm ekibi tebrik ediyorum" dedi.
SPORUN BAŞKENTİ MAMAK
Geçtiğimiz yıl kurulan kulübün kısa süre içinde 70 altın, 89 gümüş, 33 bronz madalya ve 13 kupa kazandığını kaydeden kulüp başkanı Cihangir Akbaş, hedeflerinin milli takıma sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi. Başarının şehrin yöneticileri tarafından takdir edilmesinin kendilerini ve sporcularını mutlu ettiğini belirten Akbaş, Mamak’ta spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı Akgül’e teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!