Sahnede kapışma zamanı

Güncelleme Tarihi:

Sahnede kapışma zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2007 00:00

Nike firmasının düzenlediği ve "Benimle Dans Eder misin" yarışmasından tanıdığımız Aydan ile firmanın ürünlerinin tanıtımını yaptığı posterleri ile dünyanın tüm metropollerini süsleyen Ekin Bernay gibi dansçıların, profesyonel olmalarını sağlayan dans yarışmasına katılım için son gün 31 Ağustos.

Nike’ın dans tutkunu genç kızlar için düzenlediği Nike Dans Kapışması’na katılabilmek için, www. danskapismasi.com adresine ya da Turkcell 3909’a 60 saniyelik "serbest stil" kısa dans filmlerinin gönderilmesi gerekiyor. Özel bir jüri tarafından değerlendirilecek bu videoların içinden beğenilenler şehir finallerine çağrılacak.

Ankara elemeleri 7 Eylül’de

Şehir finallerinde ilk altıya giren dansçılar 13-14 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan "Nike Dans Kampı"na katılarak Türkiye ve dünyadaki dans profesyonellerinin deneyimlerini paylaşacak. Belki de tıpkı Ekin Bernay gibi, sadece dans etmekle kalmayıp hem dünyayı gezecek hem de, Nike’ın mankenliğini yapacak. Üstelik şehir elemelerini geçip de ülke finaline katılan dansçılardan üç tanesi de Sertab Erener’in yeni klibinde dans etme hakkı kazanacak. Aydan Uysal, Ekin Bernay, Sertab Erener ile Nike reklamlarının dünyaca ünlü dansçıları Sofia Boutella ve Kymberlee Jay’in de hazır bulunacağı Ankara elemeleri 7 Eylül’de Sports International’da yapılacak. Elemeler akşam saat 19:00’da başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!