Sabaha kadar çılgınca eğlence

Güncelleme Tarihi:

Sabaha kadar çılgınca eğlence
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2009 00:00

Başkentliler 2009’a sabahın ilk ışıklarına kadar doyasıya eğlenerek girdiler. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı oteller, restoranlar, barlar ve gece kulüpleri, yeni yılın ilk dakikalarında çılgın eğlencelere sahne oldu.

ANKARA, yılbaşı gecesini doyasıya eğlenerek geçirdi. Geçtiğimiz yıllarla kıyasladığımızda sahneye çıkan ünlü sayısının bir hayli az olmasına rağmen Başkentliler 2009’u büyük bir coşkuyla karşıladılar. Beş yıldızlı otellerde düzenlenen balolarda ünlü sanatçılar sahne alırken, Başkent’in gözde restoranları, gece kulüpleri ve barları da renkli görüntülere sahne oldu.

Petek Dinçöz aşk diledi

Mankenlikten şarkıcılığa geçen ve daha sonra televizyon programı sunmaya başlayan Petek Dinçöz, yeni yılı Crowne Plaza Otel’de karşıladı. Okan Karaca’nın sunuculuğunu yaptığı gecede hayranlarının karşısına geçen güzel yıldız, yeni yılın aşkla dolu bir yıl olması dileğinde bulunarak, "Umarım herkesin bütün dilekleri kabul olur" dedi. Derin göğüs dekolteli kıyafetiyle göz dolduran şarkıcı, 2008’in son saniyelerini Karacan’la birlikte geri saydı. Sayma işleminin başlamasıyla salondaki coşku da giderek arttı. Salonu dolduran Ankaralılar yeni yılı Dinçöz’ün şarkılarıyla dans ederek karşıladılar.

Samba göz kamaştırdı

Gülşen’in yanı sıra Bilkent Otel’de Brezilyalı dansçılar da sahne aldı. Renkli kostümleriyle ve hareketli danslarıyla göz kamaştıran Sambacı kızlar, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gülşen’e tam not

BAŞKENT Ankara’da yılbaşı gecesinin en hareketli yerlerinden birisi ilkent Otel’di. Sakarya Salonu’nda düzenlenen yılbaşı balosunda pop müziğin ünlü ismi Gülşen sahne aldı. Balo salonunu dolduran çok sayıda Ankaralı, Gülşen’in birbirinden güzel şarkılarıyla 2009’u karşıladı. Genç sanatçı, şarkılarıyla olduğu kadar güzelliğiyle ve seksi kıyafetiyle de izleyenlerden tam not aldı.

Davullu dj şov

Yılbaşı’nın en renkli kutlandığı mekanlardan biri de Sortie oldu. Tarkan’ın baldızı olarak ün yapan Berna Öztürk’ün dj kabininde sergilediği başarılı performansla, mekanı dolduranlara keyifli bir yılbaşı gecesi yaşattı. Ankara’nın diğer ünlü beş yıldızlı otelleri Sheraton ve Hilton ise bu yılbaşı, balo düzenlemediler.

Fatih Ürek coşturdu

YENİ yılın en coşkulu kutlandığı adreslerden biri de Büyük Anadolu Otel oldu. Eğlence dünyasının sevilen ismi Fatih Ürek otelin balo salonunu dolduran yüzlerce başkentliye unutulmaz bir gece yaşattı. 2008’in son saatlerinde sahneye çıkan şarkıcı, yeni yılın daha mutlu ve eğlenceli geçmesi dileğinde bulundu. Fatih Ürek’in sahneye çıkmasıyla yerlerinden kalkarak sahne önüne yığılan konuklar doyasıya dans etti. Yeni imajıyla hayranlarının karşısına çıkan şarkıcıya başkentliler büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Aysev’le yeni yıla girdiler

Swissotel’de yapılan yılbaşı balosunda ise gecenin assolisti ünlü tenor Hakan Aysev’di. Sanatçı Hakan Aysev, otelin balo salonunu dolduran Ankaralılar’a müzik ziyafeti çekti. Sanatçı, Swissotel’e gelenlere, güçlü sesiyle farklı bir gece yaşattı.

Caz müzikli yılbaşı

Ankara’nın gözde restoranlarından Wall’da yeni yıl caz müzik eşliğinde karşılandı. Caz müzik grubu Quarted Blue’nun sahne aldığı gecede, konuklar oldukça nezih bir ortamda 2009’a girmenin keyfini yaşadı. Grup şarkılarıyla geceye katılan konuklaragünün ilk ışıklarına kadar eğlenceli bir gece yaşattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!