Rüzgar gibi geçti

Güncelleme Tarihi:

Rüzgar gibi geçti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 13:32

Kırmızı-siyahlı ekipte fazla forma şansı bulamayan Arnavut forvet, Süper Ligde sadece 3 dakika sahada kalırken, Ziraat Türkiye Kupası’nda bir gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, devre arasında kadrosuna kattığı Arnavut forvet Agon Mehmeti ile yollarını ayırdı. Yeni sezon kadro planlamasını yapan Başkent ekibinin yönetimi, ara transfer döneminde Norveç’in Stabaek takımından transfer edilen Mehmeti ile karşılıklı anlaştı ve futbolcunun kırmızı-siyahlı kulüple olan sözleşmesi feshedildi. Mehmeti’nin Başkent ekibi ile 31 mayıs 2018’e kadar kontratı bulunuyordu.
Teknik Direktör Ümit Özat’ın fazla forma şansı vermediği ve çoğu zaman 18 kişilik maç kadrosuna almadığı Arnavut golcü, Gençlerbirliği formasıyla Süper Lig’de sadece 3 dakika süre alabildi.
Futbola İsveç’in Malmö takımında başlayan ve İtalya’nın Palermo ekibinde de görev yapan Mehmeti, Gençlerbirliği’nin sezonun 24. haftasında Galatasaray ile oynadığı maçın 87. dakikasında Aydın Karabulut’un yerine oyuna girmişti.

GENÇLER 3 MAÇI DA 3-2 KAYBETTİ

Forvet hattını güçlendirmesi için transfer edilen ancak bunda başarı gösteremeyen Arnavut oyuncu, Süper Ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıktı. Mehmeti’nin forma giydiği 3 müsabakayı da Gençlerbirliği’nin 3-2’lik skorla kaybetmesi dikkat çekti. Ziraat Türkiye Kupası’nda, İzmir’de oynanan maçta Menemen Belediyespor grup müsabakasında rakibini 3-2 yenerken, Gençlerbirliği’nin bir golünü oyuna ikinci yarıda giren Mehmeti attı. Bu gol aynı zamanda Arnavut oyuncunun, Gençlerbirliği’nde yaşadığı tek gol sevinci oldu. Mehmeti, Ankara’da oynanan ve Gençlerbirliği’nin Kayserispor’a 3-2 yenilip, Ziraat Türkiye Kupası’na veda ettiği çeyrek final maçında da oyuna ikinci yarının başında dahil oldu ancak etkili olamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!