Ruslana coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Ruslana coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2012 16:14

AnkaraAlışveriş Festivali kapsamında düzenlenen konserlerin konuğu olan Ukraynalı Şarkıcı Ruslana, Ankamall’de sahne aldı. Ruslana, birbirinden güzel şarkıları ve hareketli sahne şovuyla Başkentliler’e unutulmaz gece yaşattı.

Haberin Devamı

Konser sunucusu Erkan Tan’ın tercümeleri ile seyircilerle iletişim kuran Ruslana, “Türkiye’de olmaktan çok mutluyum. Sizleri seviyorum” dedi.

Rus ateş şov

Hareketli şarkıları ve dans şovuyla Ankamall önünde toplanan binlerce seyirciyi coşturan Ruslana, seslendirdiği slov şarkılarla da Ankaralılar’a romantik saatler yaşattı. Konserin sonunda Rus Ateş Şov ekibinin gösterileriyle süren gece, havai fişeklerle son buldu. Konser öncesi Özer Balkan söylediği şarkılarla, Belarus Dans Topluluğu dans gösterisiyle, DJ Burak ise sevilen şarkılarla sahneye çıktı.

Zurnacıya eşlik etti

Ruslana, Başkentin tarihi ve turistik mekanlarını da gezdi. Hacı Bayram Camii ve Ankara Kalesi çevresini gezen Ruslana, restorasyon çalışması yapılan tarihi binalara hayran kaldığını belirtti. Gezi sırasında esnafla sohbet ederek tespih, eşarp ve avize satın alan Ruslana, “Ankara’yı çok sevdim. Ayrıca otantik alışveriş yapma imkanı bulduğum için de çok mutlu oldum” dedi. Güvercin Sokak’ta rastladığı davul zurna çalan kişilerle sohbet eden Ruslana, davulu omzuna asarak, Ankara ezgileri çalan zurnacıya eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!