Rodriques’te işlem tamam

Güncelleme Tarihi:

Rodriques’te işlem tamam
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2023 16:11

Trendyol Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, uzun süredir gündeminde olan Garry Rodriques transferinde mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos forması giyen Garry Rodrigues, kulübü ile olan pürüzleri giderdi ve transferde son engel de ortadan kalktı. MKE Ankaragücü Kulübü, oyuncunun Ankara’ya gelişini, uçakta çekilmiş video ile paylaşırken, Rodriques, “Merhaba Ankaragücü taraftarı, orada görüşürüz” mesajı iletti. 32 yaşındaki Rodriques, Türkiye kariyerinde daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe formaları da giydi.

YENİ TRANSFER MORUTAN

Ankaragücü, Galatasaray’ın Rumen oyuncusu Olimpiu Morutan’ı da kadrosuna katıyor. Sarı-lacivertliler, oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isterken, Galatasaray’ın Morutan’ı bonservisiyle verme düşüncesi transfer sürecini uzatmıştı. 24 yaşındaki Morutan, geçen sezonu İtalya İkinci Lig ekiplerinden Pisa’da geçirdi.

Haberin Devamı

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 21 Ağustos Pazartesi günü oynanacak olan MKE Ankaragücü-Adana Demirspor maçının biletleri satışa sunuldu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Satışa sadece Batı Vip Tribünü açılacak olup, bilet fiyatları bu maç özelinde 100 TL olarak belirlenmiştir. Kombineler yer ayrımı olmaksızın Batı Vip Tribününe aktarılmıştır” ifadelerine yer verildi. Müsabaka saat 21.00’de başlayacak. Bu arada, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Adana Demirspor taraftarlarının maça alınmayacağını açıkladı.

BAKMADAN GEÇME!