Rodrigues’in lisansı çıktı

Güncelleme Tarihi:

Rodrigues’in lisansı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2023 11:38

Takımla idmanlara çıkan tecrübeli oyuncu Kafkas’ın görev vermesi halinde yarınki Karagümrük maçında forma giyebilecek.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden MKE Ankaragücü, yeni transferi Gery Rodrigues’in lisansını çıkardı. Yunanistan’ın Olympiakos takımından transfer edilen 32 yaşındaki deneyimli futbolcunun lisansı, uluslararası transfer olduğu için, ikinci haftada oynanan Adana Demirspor maçına yetişememişti. Türkiye’ye yeniden dönen Garry Rodriques, daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giydi. Tecrübeli oyuncu, Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın görev vermesi durumunda, Fatih Karagümrük karşısında forma giyebilecek.

CEPHAS BİR YATIRIM TRANSFERİ

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, kulübün uzun süredir transfer yasaklarıyla karşılaşmadığını, maaş-prim ödemelerini düzenli yaptığını, ligin harcama limiti en yüksek 5. takımı olduğunu belirtip, şöyle konuştu:
“Transfer çalışmaları titizlikle yürütülüyor. İnandığımız bir oyuncu için gerekli fedakarlığı yapıp transferini gerçekleştirebilecek bir kulübüz. Morutan değerli bir oyuncu. Bazen bazı oyuncuların gelmesi zaman alabiliyor. Garry ve Morutan’da bu yaşandı. Oyuncuların, kendi kulüpleri ile ilgili özel durumlar vardı. Biraz zaman aldı fakat transferini tamamladık. Morutan, Ankaragücü’nde başarılı oldukça Ankaragücü’nün oyuncusu olmaya devam edecek. Cephas takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Avrupa Kupası mücadelesinde de canlı olarak izlendi. Bonservisi bizde. Çok fayda sağlayacağımız aynı zamanda da bir yatırım transferi. Bu oyuncuların taraftarlarımızı heyecanlandırdığını biliyorum. Oyuncularımız da en az taraftarlarımız kadar heyecanlı. Ankaragücü taraftarının önüne çıkacakları günü sabırla bekliyorlar.”

Haberin Devamı

KAFKAS’IN TALEPLERİ KARŞILANDI

“Öncelikle eksik bölge transferlerimizi tamamladık. Avrupa’da transfer döneminin kapanma tarihi ile ülkemizde kapanış tarihi arasında 12 gün var. Hocamızın öncelikli istediği tüm bölgeler için transfer yapıldı. Uygun şartlarda Ankaragücü’ne fayda sağlayabileceğini düşündüğümüz fırsat transferi olursa değerlendirebiliriz.”

POTADA İLK RAKİP MERSİN BÜYÜKŞEHİR

Rodrigues’in lisansı çıktı

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü’nün mücadele edeceği ve toplam 18 takımın yer aldığı Türkiye Erkekler Basektbol Birinci Ligi’nin 15 Eylül’de başlaması planlanıyor. MKE Ankaragücü, sezonun ilk haftasında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak. Başkentin diğer ekiplerinden OGM Ormanspor, evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlarken, Gölbaşı Belediye TED Ankara Kolejliler, deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!