Resmi ve sivil devriye sayısı arttı

Güncelleme Tarihi:

Resmi ve sivil devriye sayısı arttı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2014 01:11

Başkent’te son 3 haftada yaşanan silahlı çatışmalar, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nü harekete geçirdi. Şehrin merkezi noktalarında denetimler yoğunlaşırken Asayiş Şube’ye bağlı resmi ve sivil birimlerin devriye sayısı da arttırıldı.

Haberin Devamı

Başkent sokaklarını son 17 günde kan gölüne çeviren, 7’si polis olmak üzere 11 kişinin yaralandığı ve bir kişinin öldüğü silahlı çatışmalar, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nü harekete geçirdi. Kentin merkezi noktalarında görev yapan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı resmi ve sivil devriye sayısı artırılırken, denetimler de yoğunlaştırıldı.

Ardı arkası kesilmeyen silahlı çatışmaların ilki 17 gün önce Dikmen’de yaşandı. Organize suç örgütü lideri Bülent Aramaz ve adamlarının kendilerini takip eden polislere kurduğu pusu sonrası çıkan çatışmadaç Aramaz başından vurularak öldürüldü, 3’ü polis 4 kişi yaralandı.

KARAKUSUNLAR TARTIŞMASI ÇATIŞMAYA DÖNDÜ

Olaydan 6 gün sonra ise Çiğdem Mahallesi’yle 100. Yıl Mahallesi’ne sınır olan Karakusunlar 1590. Sokak’ta iki grubun arasında başlayan tartışma büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. Karşılıklı silahların ateşlendiği olaylar sırasında biri polis, 3 kişi yaralandı. Şüphelilerin ODTÜ Ormanı’na kaçarak izlerini kaybettirdikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

SABIKALI HIRSIZLAR POLİSE ATEŞ AÇTI

Karakusunlar’daki çatışmadan bir hafta sonra ise Altındağ Örnek Mahallesi’nde hırsızlık için eve girdiği iddia edilen 2 kişi ile polis arasında çatışma çıktı. Sabıkalı oldukları öğrenilen hırsızlar girdikleri evde çaldıkları tabanca ile polise ateş açtı, ilk ateşte 3 polis yaralandı. Hırsızlardan 17 yaşındaki B.K. yaralı olarak yakalanırken, T.K. ise kaçmayı başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!