Rakibe göre planımız var

Güncelleme Tarihi:

Rakibe göre planımız var
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2019 14:54

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, milli aradan sonra karşılaşacakları Fenerbahçe maçına da kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, milli maç arasından sonra Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını, planlarını kazanmak üzerine yaptıklarını söyledi. Kaplan, Gökçe Karataş Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyip, takım hakkında bilgiler verdi. Kalan bölümde içeride ve dışarıda 4’er maç oynayacaklarını hatırlatan Kaplan, şöyle konuştu: “F.Bahçe’nin de bizim de 31 puanımız var. Onlar da sıkıntılı. İyi bir maç olacak. Eryaman Stadı’nda taraftarın gücüyle 3 puan için oynayacağız. Rakip F.Bahçe, biz de A.Gücü’yüz. Planımız kazanma üzerine. İyi bir skor alacağımızı düşünüyorum.”

ÖNCELİKLİ HEDEF LİGE TUTUNMAK

“Djedje F.Bahçe maçına yetişir. Takımı ligde tutmak en önemli hedefimiz. 2. yarı aldığımız oyuncularla iyi bir ekip kurduk ve 5 hafta kaybetmedik. Başkanımızın, takımı nereden nerelere getirdiğini herkesin bilmesini istiyorum. Takımı tekrar Süper Lig’e çıkardı. Taraftarların ve camianın başkana sahip çıkmasını istiyorum. Malatya maçını hakem kararları ile kaybettik ancak biz Türk hakemlerine güvenmeye devam edeceğiz. 3 puan silinmesi konusu, yönetimin bileceği iş. Mehmet Yiğiner’in başkanlığı süresince neler kattığını en iyi bilenlerden birisiyim. Tüm olayları çözmüştür, bunu da çözmüştür, diye düşünüyorum.”

PARADAN DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR

“Sözleşmem sezon sonuna kadar. Bizim için para önemli değil. Sadece işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. Kenetlenen başkan, taraftar ve oyuncu grubu var. Gün birbirimize sarılma günü. Ben cesaretli bir adamım. Ne zaman görev verildiyse, taşın altına elimi sokmaktan çekinmedim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!