Radmehr Brothers’ın hedefi dünya şampiyonluğu

Güncelleme Tarihi:

Radmehr Brothers’ın hedefi dünya şampiyonluğu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2021 10:47

Ringlerde Radmehr Brothers olarak tanınan Mobin ve Mohammad Radmehr kardeşler, karma dövüş sanatlarında yer aldıkları karşılaşmalarda başarı merdivenlerini sağlam adımlarla çıkmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

İran’ın Batı Azerbaycan Eyaleti’ne bağlı Maku şehrinden Türkiye’ye gelerek Başkent Ankara’da kaldıkları üç yıl süresince çıktıkları karşılaşmalarda galibiyet elde eden ikiz kardeşler, gelen teklifler üzerine spor kariyerlerini İstanbul’da devam ettirme kararı aldı. İstanbul’da karma dövüş sanatlarının yanı sıra boksta da çalışmalarını sürdüren Radmehr Brothers’ın hedefi; dünyanın en önemli organizasyonlarından World Boxing Council (WBC), Glory Kickboxing ile Ultimate Fighting Championship (UFC) müsabakalarına çıkarak dünya şampiyonu olmak.

Radmehr Brothers’ın hedefi dünya şampiyonluğu


AVRUPA KUPASINDA DERECE

İran ve bölge ülkelerde çıktıkları maçlarda büyük başarılar elde eden Radmehr Brothers, 2020’de Türkiye MMA Federasyonu’nun düzenlediği ve 150 sporcunun mücadele ettiği MMA Ankara Turnuvası’nda kendi kategorilerinde birinciliği elde ettiler. Bu sene de 27 ülkenin sporcularının katıldığı Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’nda Mobin Radmehr ikinciliği kazanırken, Mohammad Radmehr üçüncülüğü elde etti.

HER AN RİNGE ÇIKMAYA HAZIRIZ

Radmehr Brothers, çıktıkları karşılaşmalarda elde ettikleri başarılarının formülünü, “Düzenli antrenman ve disiplinli bir yaşam” olarak açıklıyor. 183 boy ve 81 kilodaki Mobin Radmehr ile 184 boy ve 86 kiloda Mohammad Radmehr, azimli ve kararlı bir şekilde her gün sabah 06.00’da başladıkları idmanları, gün boyu düzenli bir şekilde sürdürüyor. İkiz kardeşler, “Her an ringe çıkmaya hazırız” diyor. Hedeflerinin peşinden gitmekte kararlı olduklarına vurgu yapan ikiz kardeşler, azmin zaferini göstererek başarı hikâyesi yazmak istediklerinin altını çiziyor ve “Bir insan başarılı olmak ve zafere ulaşmak istiyorsa, önce inanmalı daha sonrasında ise çok sıkı çalışmalı. Kendi zaferini kendin yazabilirsin. Bizler de başarılı olacağımıza ve zafere ulaşacağımıza inanarak çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz” ifadelerini kullanıyor.

BAKMADAN GEÇME!