Protokol tüneline tadilat

Güncelleme Tarihi:

Protokol tüneline tadilat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2022 14:59

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 15 yıl önce yapılan ve yapım aşamasındaki yanlış imalat nedeniyle üzerindeki kayaların sık sık düşmesi sonucunda kazaların meydana geldiği Kuzey Ankara Protokol Yolu Tüneli’nde tadilat çalışması başlattı.

Haberin Devamı

Çalışmalar kapsamında, bugünden itibaren tünelin havaalanı istikameti trafiğe kapatılacak. ABB’den yapılan açıklamada, ‘Kuzey Ankara Protokol Yolu Tünel Giriş ve Çıkış Heyelan Önleme İşi’ kapsamında gerçekleştirilecek çalışmayla vatandaşların can güvenliğinin sağlanması ile daha konforlu bir ulaşım imkânı sağlanmasının hedeflendiği kaydedildi. Çalışmalar kapsamında, bugün saat 00.00’da trafik aktarımı yapılarak, havaalanı Çankırı yönü trafiğe kapatılacak. 40 gün içerisinde tamamlanması hedeflenen çalışmalar boyunca, trafik akışı Ankara yönünde 2 gidiş-2 geliş şeklinde sağlanacak.

Protokol tüneline tadilat

5 KASIM 2021

BETON PARÇA ARACIN ÜSTÜNE DÜŞMÜŞTÜ

Haberin Devamı

Kuzey Ankara Tüneli’nin Pursaklar-Kızılay istikameti çıkışındaki kaya görünümlü beton kaplama, geçen yıl kasım ayında
koparak seyir halindeki bir aracın üstüne düşmüştü. Kaplama için daha önce bir vatandaşın ABB’ye başvuru yaparak uyarıda bulunduğu ortaya çıkmış, belediye konuyla ilgili inceleme başlattıklarını açıklamıştı.

BAKMADAN GEÇME!