Poliste 24 saat

Güncelleme Tarihi:

Poliste 24 saat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2006 00:00

ÇUBUK

İki araç çarpıştı

ä ÇUBUK’ta bir otomobilin, yolcu indiren belediye otobüsüne çarpması sonucu iki kişi öldü. Alınan bilgiye göre, Bülent Oğuz 06 AB 8869 plakalı otomobiliyle, Çubuk Yolu’ndan Yenice köyü mevkisinde, yolcu indiren 06 CBY 10 plakalı belediye otobüsüne arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Bülent Oğuz ile yanında bulunan Teoman Yıldırım yaşamını yitirdi.

ŞEHİR

11 hırsız yakalandı

ä ANKARA Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Dolandırıcılık Masası’nın önceki gün yaptığı operasyonlarda 11 kişi hırsızlık suçundan yakalandı. Polis, iki kişiyi de dolandırıcılık suçundan gözaltına aldı. 48 kişi de diğer suçlardan olmak izere toplam 61 kişi gözaltına alındı. Öte yandan, meydana gelen çeşitli olaylarda, altı kişi yaralanırken, bir kişi de hayatını kaybetti.

BAŞKENT

Trafik kazaları

ä EMNİYET Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre Başkent genelinde önceki gün meydana gelen 202 trafik kazasında 23 kişi yaralanırken, bir kişi de hayatını kaybetti. Öte yandan, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmalarda 3 bin 970 araç kontrol edildi. Kontrollerde bu araçlardan bin 774’üne çeşitli suçlardan işlem yapıldı.

ALTINDAĞ

İşçinin şüpheli ölümü

ä AİLESİ’nin Altındağ’da olduğu öğrenilen bir işçi, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalıştığı inşaatta ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, Kavaklık Mahallesi’ndeki inşaata giden Ankaralı Eyüp Çınar, binanın giriş katında yerde yatarken bulundu. Eyüp Çınar’ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.1
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!