Polis gün boyu göz açtırmadı

Güncelleme Tarihi:

Polis gün boyu göz açtırmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2010 00:00

Ankara’da polis ekipleri, düzenledikleri baskınlarla kaçakçılara göz açtırmadı. Dört ayrı operasyonda çok sayıda kaçak sigara, elektronik eşya ile cinsel gücü artırıcı ilaç ele geçirildi.

Ankara’da polis ekipleri, çeşitli ihbarlar üzerine kaçakçıları takibe aldı ve düzenledikleri operasyonlarda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, Kızılay’da yaptıkları aramalarda 53 karton yabancı menşeli sigara ele geçirdi.

İki adreste arama

Kaçak sigara olayıyla ilgili olarak İ.G. adlı kişi gözaltına alındı ve hakkında işlem yapıldı. Polisin, Yenimahalle’de iki ayrı adreste yaptığı aramalarda ise 145 bin 775 adet cinsel gücü artıran ilaç, zayıflama hapı ele geçirildi. İlaçların sahibi olduğu bildirilen Ö.Ö. adlı kişi hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Cinsel güç tableti

Altındağ’da bir adreste yapılan aramada ise C.C. adlı kişiye ait bir iş yerinde 3 bin 669 adet cinsel gücü artıran tablet bulundu. Bir ihbarı değerlendiren mali polis ekipleri, Ulus’ta bir adreste ise bin adet güneş gözlüğü, MP3 müzik çalar ele geçirdi. Mali operasyonla ilgili R.D. adlı kişi gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!