Podyumdan ekranlara

Güncelleme Tarihi:

Podyumdan ekranlara
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2015 01:18

Ankara’da geçen yıl 5’incisi düzenlenen Models of Fashion yarışmasında 3’üncü seçilen 22 yaşındaki Çiğdem Çağlar Özdemir’in hayatı değişti.

Haberin Devamı

ODTÜ’de Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisi olan Çiğdem Çağlar, yarışmanın ardından önce podyuma adım atıp, Ankara’da mankenlik yapmaya başladı. Ardından çekimleri Ankara’da yapılan Deniz Yıldızı dizisinden teklif alan Çiğdem, televizyon ekranlarında da boy göstermeye başladı. Dizide ‘Sena’ karakterini canlandıran güzel manken ve oyuncu, hedefleriyle ilgili şunları söyledi:
“Yarışmanın ardından fotomodellik hayatıma bir de podyum eklendi. Oyunculuk ise modellikten sonra başlayan bir istekti benim için. Daha öncesinde oynadığım kısa filmler kamera önü oyunculuğunu gerçekten istememe yol açtı ve Deniz Yıldızı benim asıl büyük adımım oldu. Oyunculukta ilerlemek önemli hedeflerimden. İlerleyen zamanlarda olacak projelerde buna yön verecek. Yaptığım işleri severek yapıyorum bu da bana ayrı bir enerji ve istek veriyor. Yerinde durmayı pek sevmeyen bir insan olduğum için aynı anda birden fazla alanla ilgilenebiliyorum.”

BAKMADAN GEÇME!