Podyumda ‘Kargaşa’

Güncelleme Tarihi:

Podyumda ‘Kargaşa’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2016 15:29

Ankaralı modeller, Dama Moda Okulu’nun 2016-2017 Kargaşa Kreasyonu’nu tanıtmak için podyuma çıktı. Kıyafetleri başarıyla sergileyen modeller, defile sonunda podyuma ellerinde Türk bayraklarıyla çıktı.

Haberin Devamı

Dama Moda Okulu öğrencilerinin ‘Kargaşa’ ismini verdiği kreasyon, düzenlenen renkli bir defileyle sergilendi. Karum AVM’de gerçekleşen defilede çok sayıda modaseverin yanı sıra, okulda eğitim gören öğrenciler ve iş dünyasının temsilcileri yer aldı. Defile sonunda sahneye çıkan güzeller, ellerindeki Türk bayrakları ve 10. Yıl Marşı eşliğinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Açık havada yapılması planlanan defile, etkili yağış nedeniyle AVM’nin kapalı teras alanına taşındı. Davetliler, gece boyunca moda üzerine konuştu.Okul sahibi modacı Burçin Özdemir, yoğun bir dönemin ardından öğrencilerin kıyafetlerini sergilemenin zamanının geldiğini ve artık hepsinin birer profesyonel modacı olduklarını söyledi. Defilede, Joker Ajans’ın güzel mankenlerinin sergilediği 33 kıyafet, davetlilerden tam not aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!