PİZZA TIME BAYİLERİ BULUŞTU

Güncelleme Tarihi:

PİZZA TIME BAYİLERİ BULUŞTU
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2024 13:42

Ankara merkezli olarak 2007 yılında tamamen yerli sermaye ile kurulan ve 17 yılı aşkın bir zamanı geride bırakarak bu süreçte sağlam ve emin adımlarla ilerleyen yerli pizza zinciri Pizza Time, Ankara’da Crowne Plaza’da düzenlenen akşam yemeğinde 20’ye yakın franchise bayisi ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Düzenlenen davette Marka Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Saraldı, büyük bir aile olmanın gururunu yaşayan ve bu birliktelikten yola çıkarak ‘mutlu bayi, mutlu müşteri’ politikasını benimseyen marka merkezinin 2024 yılı içerisinde de yine sürpriz kampanyalar ve farklı bölgelerde yeni şube açılışları ile sürprizler yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. Saraldı, 2024 yılının ilk bayi buluşmasında şu değerlendirmelerde bulundu.

PİZZA TIME BAYİLERİ BULUŞTU

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Saraldı

HEDEFİMİZ ANKARA DIŞINA DA AÇILMAK

“Ailemize katılmak isteyen franchise adaylarımıza karşı kesinlikle katı kurallarımız yoktur. İşletme kurulumunda ihtiyaç olan ekipmanların tedariğini ister bizim aracılığımızla isterse kişilerin kendi pazar araştırması yaparak tedariklerini sağlamalarına destek olmaktayız. Hedeflerimiz 2024 yılı itibarıyla gerekli operasyonel altyapı ile Ankara dışına da açılmak. Süreci sağlıklı bir şekilde master franchise iş ortaklığı ile en doğru şekilde büyüterek, kaliteden ödün vermeden misafirlerimize hizmet vermeye, bu yolda markamızı hedeflerine ulaştırmak üzere sağlam bir şekilde ilerlemeye devam edeceğiz. Pizza Time’da kafa karıştırıcı fiyat politikası kesinlikle yoktur. Pizzalarımız mesleğinde uzman pizza ustalarımız tarafından özenle hazırlanmaktadır.

Haberin Devamı

KALİTENİN SIRRI TAZE HAMUR VE TAZE ÜRÜN

Öncelikle kalitemizdeki sır taze hamur ve taze üründür. Aynı kalite hassasiyeti tüm şubelerde özenle korunmakta ve marka kalite kontrol departmanlarımız sürekli bayilerimizin yanındadır. Ürün eğitimi ve hijyen konusunda gerekli aksiyonları en doğru şekilde almak için birlikte bu koordineyi sağlamaya özen gösteriyor ve yakından takip ediyoruz. Pizza Time’da günlük (sabah, öğlen, akşam) servislerine sürekli taze hazırlanmış hamur kullanmaktayız. Kullandığımız soslarımız da aynı şekildedir. Hiçbir şekilde uzun ömürlü olsun düşüncesiyle herhangi bir katkı maddesi koymuyoruz. Kısacası yemediğimiz ürünleri müşterilerimize hiçbir şekilde sunamayız. Pizzalarımız taş tabanlı fırınlarımızda özel tavalarda pişmektedir. Güler yüzlü ve işini severek yapan ekibimizle mutfağımızda müşterilerimizin siparişine göre hazırlanan ürünlerimiz sıcak ve mesleğinde uzman kuryelerimiz aracılığıyla ısı kaybını azaltan termal çantalarla sipariş verilen adrese iletilmektedir.”

Haberin Devamı

BU BİR İLANDIR.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!