Pedallar Zafer’de dönecek

Güncelleme Tarihi:

Pedallar Zafer’de dönecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2019 15:25

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce 5 üniversite ile ortaklaşa hayata geçirilen ‘Bisiklet Yolları Projesi’ kapsamında Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) yanındaki 30 Ağustos Zafer Parkı’nda 2 bin 500 metre uzunluğunda bisiklet yolu yapıldı.

Haberin Devamı

Pedallar Zafer’de dönecek


İlk defa Ankara’da park içerisine bisiklet yolu yapan Büyükşehir Belediyesi, bisiklet yolunun daha görünebilir olabilmesi için mavi rengi kullandı. Bisiklet yolları konusunda vatandaşlarla aynı heyecanı paylaştıklarını ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Mansur Yavaş şunları kaydetti: “Atıl olan bir parkı yenileyerek vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Park içine 2 bin 500 metrelik bir bisiklet yolu yaptık. Bisiklet kullananlar hemen parka geldiler. Özellikle çocuklar için çok güvenli ve keyifli oluyor. Bu güzel anlara tanık olmak da bizi mutlu ediyor. Parkta huzur var, yeşillik var, yürüme yolu var, bisiklet yolu ve en önemlisi güvenliğimiz var. Park içinde hiç plastik malzeme kullanmadık. Vatandaşlar aileleriyle huzur içinde bisiklet kullanabilecek ve gezebilecek.”

Haberin Devamı

Pedallar Zafer’de dönecek

Ankara’da park içindeki ilk bisiklet yolu, 2 bin 500 metre uzunluğuna sahip.Çalışmalarına başlanan bisiklet yolunda son aşamaya gelindi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!