Parti gibi düğün

Güncelleme Tarihi:

Parti gibi düğün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2014 01:26

Unutma Beni dizisinin sevilen ismi Ayfer Dündar ve Ankaralı işadamı Çağrı Şaşmaz, oldukça renkli bir düğünle evlendiler. Sanat dünyasından çok sayıda ismin katıldığı düğün, parti havasında geçti.

Haberin Devamı

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Ayfer Dündar ve Çağrı Şaşmaz, renkli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Çiftin Notte Otel’de gerçekleşen düğününe televizyon, müzik ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı. Geceye çiftin aileleri Habibe-Zafer Dündar ile Nermin-Mehmet Şaşmaz ev sahipliği yaptı.

HAPPY’Lİ GİRİŞ

Çift, nikah masasına Pharrell Williams’ın ‘Happy’ şarkısıyla dans ederek geldi. Dündar ve Şaşmaz çiftine arkadaşları da, Ankara Devlet Opera ve Balesi Baş Koreografı Serhat Güdül’ün hazırladığı koreografiyle eşlik etti. Çifte, Aşkın Bedeli dizisi oyuncularından Gülşah Çomoğlu, Ankara Devlet Opera ve Balesi solist dansçılarından Oliver Spence ve Müge Güleşen ile Saadet Kübra Şahin şahitlik yaptı.

ÜNLÜ KONUKLAR

Geceye katılanlar arasında Pamela Spence, Bengi İdil Uras, Öznur Serçeler, Gürsan Pirionurlu gibi isimler yer aldı. Pamela, gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkarak şarkı söyledi. Dans pistinin biran olsun boş kalmadığı düğün, geç saatlere kadar sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!