“Özhaseki hiçbir tartışmanın konusu değil”

Güncelleme Tarihi:

“Özhaseki hiçbir tartışmanın konusu değil”
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2018 16:07

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki hakkında öne sürülen, ‘Adaylıktan alınacak’ iddialarına karşılık yazılı açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Özcan, “Oluşturulmaya çalışılan art niyetli ve basit algı operasyonlarına karşı kamuoyuna duyurumuzdur” ifadeleriyle paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Özhaseki’dir. Özhaseki gibi tecrübeli birinin Ankara’dan aday olması büyük şans, Cumhurbaşkanımızın da Ankara’ya verdiği değerin göstergesidir.

KURU GÜRÜLTÜYE AYIRACAK VAKİT YOK

Birkaç gündür oluşturulan algı operasyonları karşısında Özhaseki ve partimizin sessiz kalmasının tek nedeni şu an Ankara’mız ve vatandaşlarımız için gelecek projelerimiz üzerine çalışıyor olmasındandır ve yapmaya çalıştığınız basit algı operasyonunu ciddiye almadığımızdandır. Hangi partiden aday olduğu dahi belli olmayan, iki kez kaybetmiş ve yol arayışında olan, yeniymiş gibi lanse edilmeye üstün gayret gösterilen, kendi çalıp kendi oynayan CHP adayının yanında yer alarak aslı astarı olmadan yapılan haberler tarafımızı sadece güldürmektedir.

Haberin Devamı

KARANLIKTA SESLİ TÜRKÜ SÖYLÜYORSUNUZ

Korkunun ecele faydası yoktur. Bu tecrübe karşısında bacaklarınızın titrediğinin farkındayız. İçeride nasıl telaşlandığınızı da herkes söylüyor. Karanlıkta sesli türkü söyleyerek korkunuzu yenmeye çalışıyorsunuz. Bir yama görevi üstlenen kişi ve duruşlar hakkında konuşacak vaktimiz bulunmamaktadır. Bilinmelidir ki; başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, değerli teşkilatımızın teveccüh ve destekleriyle Sayın Mehmet Özhaseki, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayıdır ve hiçbir tartışmanın konusu da değildir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!