Otopark krizi trafik kaosuna dönüştü

Güncelleme Tarihi:

Otopark krizi trafik kaosuna dönüştü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2013 00:00

ATO Meslek Komiteleri Seçimi için Congresium’a gelen sürücüler kapalı otopark yetersiz kalınca araçlarını Söğütözü’nün muhtelif noktalarına park etti. Konya Yolu ve Anadolu Bulvarı’ndaki çalışmalar nedeniyle aksayan trafiğe “Söğütözü krizi” de eklenince cumartesi sabahı Başkent’te trafik kaosu yaşandı.

Haberin Devamı

Konya Yolu genişletme çalışması ve Anadolu Bulvarı’nda devam eden altgeçit çalışmaları nedeniyle alternatif olarak Söğütözü Caddesi’ni kullanan sürücüler ATO Meslek Komiteleri Seçimi’ne takıldı. Seçimde oy kullanmak için Congresium’a gelen sürücülere 900 kişilik kapalı otopark yetmeyince araçlar yol kenarlarına park edildi. Hatalı otomobil parkları nedeniyle trafik içinden çıkılmaz bir hal alırken, emniyet ekipleri de kontrolü sağlamakta zorlandı.

TRAFİK ARAP SAÇI

Özel sektörde çalışan ve işyerlerine ulaşmak için Muhsin Yazcıoğlu Caddesi, Dumlupınar Bulvarı ile Söğütözü Caddesi’ni kullanan Başkentliler, karşılaştıkları trafik karşısında şoke oldu. Arap saçına dönen bölgeye araçlarıyla giren sürücüler korna ve el kol hareketleriyle dertlerini anlatmaya çalıştı.

Haberin Devamı
OTOPARK KRİZİ ANKARA TRAFİĞİNİ FELÇ ETTİ

SÜRÜCÜLER ŞOKE OLDU

Emniyet güçlerinin olay yerine gelmesi de ATO’ya çıkan güzergahlardaki trafik problemini çözemedi. Konya Yolu ve Anadolu Bulvarı’nda devam eden çalışmalar nedeniyle alternatif güzergah olarak Söğütözü Caddesi’ni kullanan sürücüler, “Alternatif güzergah olarak sunulan yol bile bu hale geldi. Bizi bu yaz da trafikli günler bekliyor galiba” diye konuştu.

NEREYE PARK EDECEĞİZ

Emniyet yetkilileri hatalı park eden araçları neredeyse tamamına ceza yazarken, oy kullanmaya gelen vatandaşlar ise sitem ederek şunları söyledi: “Congresium’un 900 kişilik park yeri var. Ancak sabah erken saatlerde dolmuş. Ben oyumu kullanıp gideceğim. Nereye park edeceğimizi bilemedik. 10 dakika gidip geliyoruz, polis ceza yazıyor” dedi.

ANAYOL OTOPARKI

Araçlar ATO Congresium’un çevresinde yer bulamayınca Eskşehir Yolu’nu da park alanına çevirdi. Duraklamanın dahi yasak olduğu yolda, üç şeridi park alanına çeviren sürücüler hiç bir şey yokmuş gibi oy kullanmaya gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!