Osmanlı’nın rotası Avrupa

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı’nın rotası Avrupa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 10:05

Süper Ligdeki 6 maçlık galibiyet hasretine son veren mor-sarılar, ikinci kulvarda yürümeye kararlı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi L Grubunda lider durumda bulunan Başkent ekibi, perşembe günü Romanya’da Steaua Bükreş karşısına çıkacak. Teknik Direktör Akçay, deplasmandaki başarılı çizgilerini sürdürmek istediklerini söyledi. Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor’u 2-0 yenerek, 6 haftalık galibiyet hasretine son veren Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Steaua Bükreş ile perşembe günü yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Başkent temsilcisi, bir günlük aranın ardından Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Batıkent Tesisleri’nde yaptığı antrenmanda, Steau Bükreş maçının son provasını gerçekleştirdi. Antrenmana, tedavilerine devam edilen Engin Bekdemir ve Tugay Kacar katılmazken, iyileşme sürecine giren Aminu Umar ve Koray Altınay takımdan ayrı koşu yaptı. Mor-sarılı ekibin Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, iki kulvarda birden yarıştıklarını ve en iyiyi sahaya yansıtmak için mücadele ettiklerini belirtip, “Üzerimizde, ligde kazanamamanın verdiği bir baskı vardı. Alanya’yı yenip bunu atlattık. Bu galibiyet bize zorlu maç öncesinde büyük moral oldu. Özgüvenimizi yerine getirdi. Şimdi önümüzde zorlu bir maç bizi bekliyor. Kendi liginin lideri ve Avrupa’da sürekli bu kulvarlarda yer almış bir takıma karşı oynayacağız. İlk maçta Ankara’da 2-0 yenmiştik. Bu sezon özellikle Avrupa kupası maçlarında deplasmanda gösterdiğimiz başarılı performansı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

5 MAÇTA 3 GALİBİYET BİR BERABERLİK VAR

Grupta 7 puanla lider durumda bulunan Osmanlıspor, bu sezon UEFA Avrupa Liginde, deplasmanda 5 maça çıkarken, bunların üçünü (Kalju 2-0, Midtjylland 1-0 ve Villarreal 2-1) kazanırken, Zimbru ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-morlar, bu kulvardaki tek yenilgisini Zürih’e karşı 2-1’lik skorla aldı.

MAÇI İTALYAN HAKEM MAZZOLENİ YÖNETECEK

Osmanlıspor’un UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. haftasında Romanya’nın Steaua Bükreş takımıyla yapacağı maçı, İtalya Futbol Federasyonundan Paolo Mazzoleni yönetecek. Yarın, Romanya’nın Başkenti Bükreş’teki Ulusal Arena’da TSİ 21.00’de oynanacak müsabakada, Mazzoleni’ye, Alessandro Giallatini ve Filippo Meli yardımcılık yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!