Osmanlı güçleniyor

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı güçleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2019 17:06

Mor-sarılar, Zrinjski’nin sol açığı Ognjen Todorovic ve Zeljeznicar’ın orta saha oyuncusu Jovan Blagojevic ile anlaştı.

Haberin Devamı

 

Spor Toto Birinci Ligin ilk yarısını play-off potası içinde kapatan Osmanlıspor, ara transfer dönemine hızlı başladı. Mor-sarılar, Bosna Hersek Premier Ligi ekiplerinden Zrinjski’nin sol açığı Ognjen Todorovic ve Zeljeznicar’ın orta saha oyuncusu Jovan Blagojevic ile anlaştı.
Osmanlıspor Genel Menajeri Cenk Karayel, Todorovic ve Blagojevic ile prensip anlaşmasına vardıklarını, ara transfer dönemi açıldığında iki futbolcuyla resmi sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.
Sol açıkta görev yapan Todorovic, ligde ikinci sırada yer alan Zrinjski’de bu sezon 17 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans gösterdi. 29 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde Spartak Trnava’ya bir gol attı.
30 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Jovan Blagojevic ise dördüncü durumda bulunan Zeljeznicar’da 14 maça çıktı.

SAVUNMAYA MEHMET YİĞİT GELİYOR

Süper Lig’e yeniden yükselmeyi hedefleyen Osmanlıspor, savunmasını da yerli bir isim ile güçlendiriyor. Mor-sarılılar, Tetiş Yapı Elazığspor ile yollarını ayıran savunma oyuncusu Mehmet Yiğit ile prensip anlaşmasına vardı. Başkent ekibinin, 27 yaşındaki oyuncuyla transfer dönemi resmen açıldıktan sonra 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!