Orman’dan çifte zafer

Güncelleme Tarihi:

Orman’dan çifte zafer
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 16:11

Yeşil-beyazlılar’ın, erkek ve kadın basketbol takımları, zirveye çıkıp, bir üst lige yükseldi. Başkent ekibi, Kadınlar Basketbol Birinci Ligi final grubu son maçında, Bornova Beckerspor’a 51-50 yenilmesine rağmen, üçlü averajda ilk sırayı aldı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Haberin Devamı

 

Başkent’e yeni şampiyonluk coşkusunu basketbolda Orman Gençlik Spor Kulübü yaşattı. Yeşil-beyazlıların erkek ve kadın takımları, sezonu zirvede bitirip, bir üst lige çıktı. Basketbol Erkekler İkinci Liginde mücadele eden Orman Gençlik, final grubu son maçında Mersin Büyükşehir Belediye’yi yenip, mutlu sona ulaştı. Yeşil-beyazlılar, final grubunda çıktığı 10 maçın 7’sini kazanma başarısı gösterdi. Ormanspor, Basketbol Birinci Ligine yükselmesinin ardından bu kulvarda; Türk Telekom, TED Ankara Kolejliler ve Mamak Belediye Ankara DSİ ile birlikte, Ankara’nın dördüncü takımı olarak mücadele edecek.

PLAY-OFF’U ZİRVEDE BİTİRDİ

Kadınlar Basketbol Birinci Liginde mücadele eden Orman Gençlik ise normal sezonu, Bornova Beckerspor’un ardında ikinci sırada tamamladı. Başkent ekibi, bilyoner.com Basketbol Ligine çıkacak iki takımın belirleneceği final grubunda; Bornova Beckerspor, Çankaya Üniversitesi ve Kırçiçeği Bodrum Basketbol ile karşılaştı. 5. maçlar sonunda elde ettiği 4 galibiyet ve topladığı 9 puanla, büyük bir avantaj yakalayan yeşil-beyazlılar, son hafta karşılamasında Bornova Beckerspor ile Ankara’da karşılaştı. Oyunun başında 15-0 geriye düşmesine rağmen toparlanan ve üçüncü periyot sonunda üstünlüğü ele alan Başkent ekibi, son periyodu büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi 51-50 kaybetti. Son hafta maçlarında alınan sonuçlarından ardından 3 takımın; Orman Gençlik, Bornova Beckerspor ve Kırçiçeği Bodrumspor 10’ar puana ulaştı. Üçlü averajda, Orman Gençlik rakiplerine üstünlük sağlayıp, şampiyonluğa ulaşırken, Bornova Beckerspor ise ikinci sırada kaldı. Bu iki takım, gelecek sezon bilyoner.com Kadınlar Basketbol Liginde mücadele etme hakkı kazandı.

BAKMADAN GEÇME!