Onun nefesi bana yeter

Güncelleme Tarihi:

Onun nefesi bana yeter
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2018 13:27

Çubuk’ta yaşayan, 80 yaşındaki Osman Söğüt, 17 senedir hasta olan ve son bir yıldır yatağa mahkum yaşayan 62 yıllık eşine bebek gibi bakıyor.

Haberin Devamı

Yukarı Çavundur Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk ve 18 torun sahibi Söğüt'ün 17 yıldır çeşitli hastalıklarla mücadele eden eşi 86 yaşındaki Fatma Söğüt, geçen yıl felç geçirdi. Yatağa mahkum olan kadını, tarla ve hayvanların bakımıyla uğraştığı anlar dışında bir an bile yalnız bırakmayan eşi Söğüt, onun ihtiyaçlarını karşılıyor. İlerleyen yaşına rağmen evin tüm işlerini de tek başına üstlenen Söğüt, şunları anlattı:

ONA HİZMET EDECEĞİM

“62 yıllık evliliğimizde birbirimizle hiçbir sorun yaşamadık. Eşimin hastalığına çok üzülüyorum ama onun nefesi bana yeter. Çok zorluklar yaşadık, çok mücadele ettik ama her şeye rağmen hep mutlu olduk. O benim için çok çalıştı ben de gücüm yettiğince, elimden geldiği kadar ona hizmet edeceğim.” 

SEVGİSİ HİÇ AZALMADI

Haberin Devamı

Eşine minnettar olduğunu kaydeden Fatma Söğüt, birbirlerini hiç üzmediklerini dile getirdi. Eşinin ilerleyen yaşına rağmen kendisine hizmet ettiğini aktaran Söğüt, “Hastalandım ama sağ olsun eşimin bana sevgisi hiç azalmadı. Bizim bu sevgimize gençler hayretle bakıyor. Mutluluğun sırrı sevgi, saygı ve sabırlı olmaktır. Zoru görüp boşanan çiftler, bizim 62 yıldır bir arada yaşadığımızı görsün” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!