Öncelik vatandaşla sevgimizi korumak

Güncelleme Tarihi:

Öncelik vatandaşla sevgimizi korumak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2019 15:32

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı dileklerini iletti.

Haberin Devamı

Köse’nin görevde olduğu sürece Mamak’a büyük kazanımlar sağlayacağını belirten Demirel, “Murat Başkanı takip ediyorum. Genç ve dinamik yapısı ve heyecanıyla inanıyorum ki Mamak’ta çok başarılı çalışmalara imza atacak. Hayırlı olsun, yolu açık olsun” dedi. Makamların ve mevkilerin millete hizmet etmenin bir aracı olduğunu kaydeden Köse ise, Demirel’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Vatandaşlarımızla olan muhabbetimizi ve sevgimizi korumak ve büyütmek öncelikli hedefimiz. Mamak Belediyesi olarak vatandaşla arasına duvar ören bir hizmet anlayışına asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

SAĞLIKLI KARARLAR ALIYORUZ

Öte yandan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, başkan yardımcıları ile bir araya gelerek hayata geçirecekleri projeleri masaya yatırdı. Köse, “Amacımız, söz verdiğimiz projeleri birer birer hayata geçirmek. Yaptığımız her çalışmayı her yönde ele alarak en sağlıklı kararları alıyoruz. Bugün de ekibimizle birlikte başladığımız ve yeni gerçekleştireceğimiz projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!