Önce tekme sonra yumruk hedef şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Önce tekme sonra yumruk hedef şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2022 16:11

‘Ankara’da 300 Çocuk 300 Sporcu Projesi’ kapsamında birçok spor branşını başkentli çocuklarla buluşturan ASKİ Spor Kulübü, 8-12 yaş aralığındaki çocuklara ücretsiz Kick Boks eğitimi de veriyor.

Haberin Devamı

8-12 yaş aralığındaki kursiyerler, Keçiören Şehit Kubilay Mahallesi’ndeki spor salonunda eğitim alıyor. Kursa ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken ASKİ Spor Kulübü Kick Boks Antrenörü Cengiz Fahrioğlu, “Ücretsiz Kick Boks eğitimini 8-12 yaş grubu aralığındaki çocuklara haftada 3 gün (salı, perşembe ve cumartesi) vermekteyiz” bilgisini paylaştı. Kick Boks Branş Sorumlusu Ümit Yıldız da bu yaş grubundaki tüm çocukların kurslara katılabileceğini vurgulayarak, “Başkanımız Sayın Mansur Yavaş öncelikle dezavantajlı ailelerin çocuklarının spor yapabilmesi için böyle bir proje başlattı. Kurslarımızı başarı ile tamamlayan çocuklarımız bu sporu devam ettirdiği sürece milli takıma kadar yükselebilecek. Geleceğin şampiyonları buradan çıkacak” dedi.

Önce tekme sonra yumruk hedef şampiyonluk


DERSLERİMİZ ÇOK EĞLENCELİ GEÇİYOR

Eğitimlere katılan çocuklar da kursu şöyle değerlendirdi.
Muhammet Emin Eroğlu: “Hocalarımız burada tekme ve yumruk tekniklerini gösteriyor. En büyük hedefim ileride Kick Boks şampiyonu olmak.”
Eymen Fahrioğlu: “Kick Boks eğitimi alıyorum, derslerimiz çok eğlenceli geçiyor.”
Habib Uçar:“Avrupa’da milli Kick Boks şampiyonu olmak için bu kursu tercih ettim.”
Tuana Gümüş:“Bu sporu çok seviyorum ve bayrağımızı Avrupa’da dalgalandırmak istiyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!