Önce kardeşlik sonra takım ruhu

Güncelleme Tarihi:

Önce kardeşlik sonra takım ruhu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2024 15:12

Ankara’da 20 sporcudan oluşan Team Cosmos Senkronize Buz Pateni Takımı’nda üç abla üç kız kardeş de yer alıyor. Bu yıl antrenörsüz olarak kendi çalışmalarıyla Türkiye şampiyonu olan takım şimdi ise Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Ankara’da üç abla ve üç kız kardeşin yer aldığı Team Cosmos Senkronize Buz Pateni Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na hazırlanıyor. Yaklaşık sekiz yıl önce hayata geçen ve bu yıl üç abla ile üç kız kardeşin de birlikte yer aldığı takım 16 asil, dört yedek sporcudan oluşuyor. Bu yıl antrenörlerinin bulunmaması sebebiyle kendi çalışmalarıyla Türkiye şampiyonu olduklarını dile getiren sporcular, nisan ayında Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenecek olan Opan Dünya Şampiyonası’na önce ‘kardeşlik’ sonra ise ‘takım’ ruhu ile hazırlanıyor.

Önce kardeşlik sonra takım ruhu

ÖZVERİ VE HIRSLA BİRÇOK ŞEYİ BAŞARDIK

Haberin Devamı

Birlikte antrenman yapmaktan ve aynı pistte takım ruhu ile çalışmaktan son derece mutlu olduklarını söyleyen takım kaptanı Zeynep Aracı, “Başkent Ankara’da çalışabileceğimiz tek bir tane buz pisti vardı. Antrenmanlarımızı gece gerçekleştiriyorduk. Özveri ve hırsla birçok şeyi başardık. Bu sezon hem antrenörümüz hem de yeterli antrenman süremiz olmadığından hepimiz için oldukça zorlu geçti fakat elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Takımımla gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı. Aracı ayrıca, “Geçtiğimiz hafta altıncı kere Türkiye şampiyonu oldum ve nisan ayında düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazandım” dedi.

Önce kardeşlik sonra takım ruhu

Sıla Deren Kalyoncu-Ceylin Kalyoncu-Nazlı Aracı-Zeynep Aracı-Bilge Boynukısa-Begüm Boynukısa

BAKMADAN GEÇME!