Önce eğitim sonra ödül

Güncelleme Tarihi:

Önce eğitim sonra ödül
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2024 09:46

Gayrimenkul sektöründe birçok başarıya imza atan EVVEGO Gayrimenkul, Walkinn Beytepe’de ‘Şimdi eğitim ile yenilenme zamanı EVVEGO Energy’ etkinliği düzenledi.

Haberin Devamı

EVVEGO Gayrimenkul Firması Brokerları Ali Sacid Ağır ve Murat Akpınar önderliğinde gerçekleşen etkinlikte, panel ve seminer düzenlenerek katılımcılar bilgilendirildi. Gerçekleşen etkinliğin ilk oturumunda sektörde başarılı işlere imza atan Kaan Aklar moderatörlüğünde ‘Danışman Paneli’ düzenlendi. Panelin katılımcıları ise Sergen Soylu, Sevgi Erdemir, Murat Yamaç ve Gülsunar Keleş Yamaç oldu. Etkinliğin ikinci oturumunda ise Ankara Üniversitesi(AÜ) Eğitim Bilimleri Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erten Gökçe ‘İş Yaşamında İnsan İlişkileri ve Etkili İletişim’ semineri ile katılımcıları bilgilendirdi. Panel ve seminerin hemen ardından ‘2023 Yılının En İyileri Ödül Töreni’ni düzenleyen firma birlikte yol aldığı gayrimenkul danışmanlarına birçok alanda ödül verdi. 2023 yılında en yüksek Ciro 1’ncisi Celalettin Ekinci, 2’ncisi Onur Söyler, 3’ncüsü ise Berrak Sürenkök olurken yılın en ‘EVVEGOLU’ ödülünü ise Itır Özvardar aldı. 2023 yılının ciro Şampiyonuna da 1 ton yakıt hediye eden firma düzenlediği organizasyonla 2024 yılının stratejilerini de açıkladı.

Haberin Devamı

Önce eğitim sonra ödül

Önce eğitim sonra ödül

‘DÜŞÜN GERÇEK OLSUN’

Önce eğitim sonra ödül

EVVEGO Gayrimenkul Brokerları'ndan Murat Akpınar, her ay düzenli olarak eğitim gerçekleştirdiklerini belirterek, “Beş yıldır kendi markamız olan EVVEGO’da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim bir mottomuz var ‘Düşün Gerçek Olsun.’ Bu anlayışla çalışmalarımızı ve eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Her ay alana yönelik çalışmalarımız olmakta, her sene de düzenli olarak ödül törenimizi gerçekleştirmekteyiz. Mesleğimiz insan yaşamına dokunuyor, sadece gelir anlamında değil, kişinin hayata bakış açısı, özgüveni eğitim ve satışlarla daha da pekişiyor. 2024 hedefimiz de bu yönde, gayrimenkul sektörüne girmek isteyen, düşlerini gerçekleştirmek ve kendini geliştirmek isteyen herkesi sonuna kadar eğitimlerimizle, desteklerimizle teşvik edeceğiz” dedi. Gayrimenkul Danışmanı Itır Özvardar ise, “Bu tarz etkinlikler bizler için inanılmaz bir motivasyon kaynağı. Belirli aralıklarla eğitimlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Bu eğitimlerde birbirinden kıymetli katılımcılar ve konuşmacılar da oluyor. Fikir alışverişinde bulunmak ve hep birlikte olmak bizler için oldukça önemli” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Önce eğitim sonra ödül

BAKMADAN GEÇME!