Omuz omuza olacağız

Güncelleme Tarihi:

Omuz omuza olacağız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2020 09:29

Koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi, yaklaşık 200 ton dezenfektan kullanarak aralarında kamu kurumları, aile sağlığı merkezleri, eczaneler, taksi durakları, kuaför, berber gibi alanlar ile parkların da bulunduğu 5 bin 319 noktada dezenfekte çalışması yaptı.

Haberin Devamı

Çankaya Belediyesi bu süreçte 322 bin 800 adet maske ve eldiveni kamu kurumlarının ve vatandaşların ihtiyaçlarına sundu. Ekipler, 153 cadde ve 151 sokağı sabunlu suyla fırçalayarak yıkadı. İşsiz kalan ve iş yerleri kapanan vatandaşlara ilk etapta gıda ve temizlik malzemesi dağıtımını başlatan Çankaya Belediyesi, ramazan ayı ile birlikte 30 bin 300 gıda kolisi dağıtımı yaptı. Belediye, Çankaya Halk Kart sahibi 896 haneye de nakdi yardımda bulundu.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “İyi günde kötü günde hep beraber ve omuz omuza olacağız. Elimizdeki imkânlar doğrultusunda paylaşacağız, dayanışacağız. Çok zor günlerden geçiyoruz. Esnafımızla da vatandaşımızla da dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!