Oltadaki anılar

Güncelleme Tarihi:

Oltadaki anılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2018 09:57

Sektördeki yolcuğunda gastronomi ve yemek kültürü üzerine önemli çalışmalara imza atan, ünlü balık restoranı Trilye’nin sahibi Süreyya Üzmez, ‘Trilye’nin Oltasına Takılanlar’ isimli dördüncü kitabının imza gününde Ankaralı okuyucularıyla buluştu.

Haberin Devamı

Üzmez, aralarında ünlü sanatçılar, bakanlar, diplomatlar ve iş adamlarının yer aldığı Trilye müdavimlerinin en özel anılarını ve lezzet sırlarını kaleme aldığı kitabını dün, D&R Ankara Kavaklıdere’de okurları için imzaladı. 

KİTABIN DEVAMI GELECEK

Okuyucuları Üzmez’e kitabını imzalatmak için uzun kuyruklar oluştururken, ünlü televizyoncu Metin Uca da, Üzmez’e kitabını imzalatmak için sıraya girenler arasında dikkat çekti. Kitabında Trilye’nin 16 yıllık yolculuğunda ağırladığı ve dost olduğu birçok ismin kendileriyle beraber geçirdiği en özel anların olduğunu vurgulayan Üzmez, “Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 2016 yılında hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen gibi isimlerin yanı sıra unutamadığım dostlarımdan merhum işadamı Ali Rıza Onat gibi isimlerin özel hikayeleri var. Gençler ve girişimciler için ders kitabı niteliğinde olan bu kitabın devamı gelecek” dedi.

BAKMADAN GEÇME!