Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2019 15:07

Whatsapp Şehir Hattı, Hürriyet Ankara okuyucularıyla omuz omuza vererek kentin sorunlarına ışık tutmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

KASİS BİR AYDA ERİDİ GİTTİ

Yenimahalle’den hattımıza ulaşan bir okurumuz, İlkyerleşim Mahallesi’ndeki Refika Aksoy İlkokulu’nun önünde yer alan hız kesici kasisin son halini paylaşıyor. Daha önce de 1901. Cadde’deki aynı kasisin fotoğrafını geçen ay gönderen okurumuz, “İlk kar yağışında ne hale geleceği şimdiden belli. Neden hiç bir işimizi doğru düzgün yapmıyoruz ki?” eleştirisinde bulunmuştu.

SADECE KALINTILARI VAR

Okurumuzun eleştirisi yaklaşık bir ay sonra gerçek oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin müdahale etmediği kasis yok olup gitti. Okul önünde hız kesme kasisi adına artık kalıntılar yer alırken, okurumuz da “Daha 1 ay önce kalitesiz asfaltla yapıldığını söylediğimiz Refika Aksoy Okulu’nun önündeki hız kesme tümseği artık bu hale geldi” dedi.

Haberin Devamı

Okurların gözünden Ankara sokakları

PARK ALANINA ÇİÇEKÇİ

* Çankaya Belediyesi, park bahçe arazilerine ruhsat vererek çiçekçi dükkânı açılmasına izin veriyor. Oran Barış Parkı’nın köşesinde böyle bir yer yapılıyor. Lütfen park bahçelere sahip çıkalım.

Okurların gözünden Ankara sokakları

HAFTALARDIR LAĞIM AKIYOR

* Dikmen Caddesi 203 numaralı binanın önünden 3 haftadır bu şekilde cadde boyunca lağım pisliği akıyor ve kimse müdahale etmiyor.

BAKMADAN GEÇME!