Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 14:23

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı'na gelen okur şikayetlerini yayınlamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

SEL MAĞDURUYUZ İLGİLENEN YOK

Okurların gözünden Ankara sokakları


* PURSAKLAR Merkez Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde oturuyorum. 6 Mayıs Pazar günü evimi yoğun yağıştan dolayı su bastı. Evde kalamıyoruz, çoluk çocuk perişan durumdayız. İlgili yerlere başvurdum fakat hiç bir sonuç alamadım, herkes başkasına yönlendiriyor. Kaymakamlık, Ankara Valiliği’nin konuyu devraldığını söyledi. ‘Evraklarınızı Valiliğe göndermişler, sizin gitmemize gerek yok’ dediler. İlgilenen yok, muhatap yok. Hasar tespit tutanağım ve tüm belgelerim elimde.
Bahattin GÜVENÇ

Okurların gözünden Ankara sokakları

AŞIKLAR TEPESİ ÇUKURAMBAR’A TAŞINDI

Haberin Devamı

* ÇUKURAMBAR 1463. Sokak’ta ikamet ediyorum. Geçtiğimiz yıllarda evimizin yanına Erguvan Parkı yapıldı ancak ışıklandırılmadı. Bunun sonucunda parkın çevresi geceleri lüks araçlarla doluyor ve gençler arabada alkol alıp yüksek sesle müzik dinliyorlar. Eski çiftliğin oradaki Aşıklar Tepesi Çukurambar’a taşındı. Konuyla ilgili mahalle sakinlerinin şikayetleri sonuçsuz kaldı. Polise yaptığımız şikayetler ve hatta BİMER’e bile yaptığımız şikayetler bile sorunu çözemedi. Mahallemizin eski huzurlu günlerine geri dönmesi için yetkililerden yardım bekliyoruz.
Evren ERDEM

Okurların gözünden Ankara sokakları

‘ÇİFT SIRA’ PARK ‘SIRADAN’ OLDU

* Burası İçişleri Bakanlığı’nın hemen karşısındaki Olgunlar Sokak. İşaretlere bakarsanız Konur Sokak’a kadar olan alt kısmı çift yönlü trafiğe açık. İşin olabilirliğine bakarsanız trafik için sadece bir şeritten ilerleyebiliyor. Bir tarafta Ankara’nın günümüzde pek çok sokak ve caddesinde görüldüğü gibi çift sıra park ‘sıradan’ hale gelmiş durumda. Sonuç, yolun dört şeridinden üçü park eden araçların işgali altında. Denetim? Ben şahsen hiç rastlamadım.

Haberin Devamı

ZABITA UYUYOR MU?

* İTFAİYE Meydanı’nın odluğu noktada açılan Melike Hatun Camisi’nin yanında bir pankart var. Kocaman ‘Oto yıkama ve cila’ yazıyor. Büyükşehir Belediyesi zabıtası uyuyor mu?

ÇALIŞMAYI YAPTILAR BIRAKIP GİTTİLER

 * İŞÇİ blokları Mahallesi’nde 1505. Cadde’nin kaldırımı yok. ASKİ çalışma yaptı ve bırakıp gitti. Göbekteki taşlar dağınık şekilde duruyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!