Okurların gözünden Ankara Sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara Sokakları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 14:34

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı değerli okurlarımızın gözünden şehrin aynası olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Okurların gözünden Ankara Sokakları
KUĞULU ACINACAK HALDE

* Kuğulu Park’ta geçen yıl budadıkları ağaçlar şu an acınacak haldeler.

Okurların gözünden Ankara Sokakları
TUNUS’TA YAYALARA YAŞAM ALANI YOK

* Tunus Caddesi’nde Holiday Inn otelin önündeki bölümde caddenin sol şeridi kukalarla otele gelen araçlara ayrılmış durumda. O yetmemiş gibi kaldırımın önemli bir bölümü otel tarafından işgal edilmiş, otele giriş alanı yapılmış. O da yetmemiş, kaldırımdan kalan cüzi bölüm ve engelli şeritleri otele gelen araçlarla dikine park edilerek işgal edilmiş. O bölgede yayalara yaşama alanı yok. Büyükşehir Belediyesi ise bütün bunlara seyirci olup yapılan başvurulara cevap vermiyor, Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ve oradaki trafik polisleri de bunları görmüyor.

Haberin Devamı

Okurların gözünden Ankara Sokakları
EVLER BİTTİ AMA GİDEMİYORUZ

* Ankara Temelli gecekondu önleme bölgesinde birçok kooperatif inşaatlarını tamamlayarak alt yapı hizmetlerine başlamış ve evler oturulacak duruma gelmiştir. Ancak gerek Sincan Belediyesi gerekse Büyükşehir Belediyesi evlere ulaşım sağlayacak olan yolları asfaltlamamış, bu nedenle yollar da değil araçla yaya olarak bile gitme imkanı bulunmamaktadır. Evlerimiz yapılmasına rağmen cadde ve sokaklar çamur içinde olması nedeniyle evlerimize uzaktan bakmak mecburiyetindeyiz.

Okurların gözünden Ankara Sokakları
   KAZAYA SEBEP OLABİLİR

* Akpınar Mahallesi 833. Sokak’ın ortası 1 senedir bu şekilde. Her an bir kazaya sebebiyet verebilir.

Okurların gözünden Ankara Sokakları
     RÖGARA VATANDAŞ EL ATTI

Haberin Devamı

* Mamak Ekin Mahallesi’nde bulunan Atak Caddesi 1613. Sokak girişinde 6 aydır rögar kapağı yok. Vatandaş olarak kendi imkanımızla kapattık.

GÖLBAŞI’NDA MERKEZE GİT GEL 20 TL

* Gölbaşı’ndan Etimesgut, Sincan, Eskişehir Yolu, Keçiören, Demetevler, Yenimahalle gibi yerlere gidebilmemiz için otobüslerde aktarma yapmak zorunda kalıyoruz. Buradan Kızılay’a ulaşım en 40-45 dakika olduğundan çoğu zaman aktarma yapamıyoruz yine tam ücret ödüyoruz. Yani eşimle bu söylediğim güzergahlara gidiş dönüş en az 2.50 TL’den 20 lira ediyor. Bu arada dolmuşlar Gölbaşı’ndan Kızılay’a 3 TL. Daha önce 1 saat içindeki aktarmalardan ücret alınmıyordu bu eski uygulama yeniden yapılabilir mi?

Haberin Devamı

* Esenboğa Havalimanı karşısında bulunan İkipınar Mahallesi’nin yolu bataklık gibi, tarla yolundan beter. Mavi Masa’ya dört kez şikayet ettim, 3 yıldır yol asfalt programına alındı deniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!